Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren

-30% op fotobehang tot 2021/09/20 Gratis levering boven 59€

Fotobehanng met tijgers

Filters

Filters

Kleur

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Bengal Tiger
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Beauty and the beast
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Beauty and the beast
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Sumatraanse tijger
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Onvoorwaardelijke liefde
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Witte tijger
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Beauty and the beast
vanaf
€ 41,30
€ 59,00

Wildheid en elegantie - tijgerbehang

Gracieus en majesteitelijk, maar toch wild, sterk en gevaarlijk - de tijger is een van de meest fascinerende dieren. Geen wonder dat zijn karakter wordt geassocieerd met een aantal overtuigingen en mythen. Tegenwoordig blijft de tijger fascineren en inspireren en wordt het een modieus motief in interieurontwerp. Deze geweldige kat inspireerde ons om de Tiger Wall Mural-collectie te maken. Als je wilt dat de tijger, de personificatie van moed, moed en majesteit, je persoonlijkheid laat zien en je dagelijkse energie geeft, dan is het de moeite waard om te beslissen om dit motief in het interieur te plaatsen. Realistische foto's op fotobehang met tijgers is ook een ideale decoratie voor liefhebbers van verre reizen . Je passie benadrukken zal mogelijk zijn dankzij dergelijke muurdecoraties. 3D fotobehang met het silhouet van een tijger ziet er geweldig uit, omringd door reissouvenirs en oosterse decoraties. Dierenthema is een universeel thema dat goed werkt in verschillende interieurs. Een muurschildering van een tijger garandeert dat dit motief creatief kan worden gebruikt in verschillende opstellingen. Hier zijn 5 manieren waarop tijgerstrepen een originele interieurdecoratie kunnen worden.

Lees meer Minder

Een muurschildering van een tijger in vijf arrangementen:

1. Oosterse stijl vol exotisme - De figuur van een tijger of tijgerstrepen op een fotobehang is een exotisch motief dat duidelijk wordt geassocieerd met het Verre Oosten. Dankzij dergelijke wanddecoraties kunnen we gemakkelijk een oosterse stijl in ons appartement weven. Decor geïnspireerd door Azië kan veel uitzichten hebben. Of je nu kiest voor een ingetogen, koloniale stijl of een prachtig Indiaas interieur, een fotobehang met een tijger zal onze ruimte zeker verrijken. In een koloniale stijl met lichtbeige tinten zal een fotobehang met een tijger een sterk kleuraccent zijn. Als het dominante ornament in de kamer zal het zeker in het oog springen. Als ons interieur op zijn beurt in rijke Indiase kleuren moet worden onderhouden, zal deze muurschildering zeker een coherent kleurthema zijn. De oosterse stijl in een moderne setting is op haar beurt geïnspireerd door motieven uit het Verre Oosten en past geselecteerde motieven aan Europese interieurs aan. Een muurschildering van tijgers in combinatie met modern meubilair en kleine decoratieve accenten creëert een originele ruimte met een klauw.

2. Betoverende boho-stijl met een tijger op een muurschildering - De charme van artistieke bohemen in het interieur zal worden gewaardeerd door iedereen die houdt van glamour van kleuren en gezellige kamers, een beetje rommelig met veel decoraties en accessoires. Verbazingwekkende, positieve energie in dergelijke interieurs zal zeker worden versterkt door een exotisch behang met een tijgermotief. Wildheid, vrijheid en onafhankelijkheid in interieurontwerp kunnen worden geaccentueerd dankzij het beeld van de tijger, die een symbool is van deze kenmerken. Bovendien brengt een dergelijke muurschildering kleuren die kenmerkend zijn voor de boho-stijl. Tijgerstrepen is een decoratie gemaakt voor interieurs gevuld met etnische accessoires. Dankzij dit motief krijgen we een samenhangend, kleurrijk arrangement waarin een artistieke, onafhankelijke sfeer heerst.

3. Fotobehang 3d tijger in een modern interieur - Het motief van een tijgersilhouet op een creatieve manier kan onze muur sieren. Patronen gebaseerd op de laatste trends vind je in de bimago collectie. 3d fotobehang met een tijger vertegenwoordigt zeker het moderne gezicht van dit dierenthema. In ons aanbod vind je zowel tijger fotobehang met driedimensionaal effect als patronen in zwart-wit kleuren. Dit ontwerp garandeert het universele karakter van de decoratie, die past bij de moderne slaapkamer, woonkamer of kantoor. Het minimalistische interieur ziet er goed uit met een zwart-witte tijger op de fotobehang. Op zijn beurt krijgt een modieuze, elegante woonkamer dankzij deze decoratie een individueel karakter.

4. Fotobehang glamour stijl tijger - elegante, luxe stijl, gouden accessoires en glanzende oppervlakken met een huisdier? We garanderen dat het fotobehang met de tijger een klauw aan dit arrangement zal toevoegen. Een dierenmotief op een elegante fotobehang zal uw ruimte afwisselen. Zwart-wit of monchromatisch fotobehang geeft een natuurlijke charme aan kamers die zijn ingericht in glamourstijl.

5. Rustiek klimaat in harmonie met de natuur - Houten meubels, stenen vloeren en aardetinten zijn kenmerken van een rustiek interieur. Natuurinspiraties kunnen op zo veel verschillende manieren worden gebruikt. Hoewel deze arrangementen geassocieerd worden met de lokale, Europese natuur, zal een interessante variatie een beetje exotisme brengen in zo'n interieur. Een muurschildering met een tijger breekt de kleuren in het interieur en geeft het een persoonlijk karakter. Omringd door rieten meubels en groen van planten, zal dergelijke wanddecoratie een harmonieuze, samenhangende ruimte creëren.