Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren

-30% op fotobehang tot 2021/08/02 Gratis verzending!

Fotobehang met paarden

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Horses in the Snow
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Fiery Steed
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Wild Race
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Madness
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Mechanical Horses
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Running horses
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Escape into dreams
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Wilde hengst
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Witte chase
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Running paarden
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Horse and foal
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang White gallop
vanaf
€ 41,30
€ 59,00

Fotobehang met paarden - een perfecte combinatie in wanddecoratie

Paarden zijn een van de mooiste dieren, vol dynamiek en majesteit. Eeuwenlang waren ze het onderwerp van talrijke kunstwerken zoals schilderijen en sculpturen. In onze winkel konden muurschilderingen met paarden niet ontbreken, die werden gepresenteerd in fenomenale foto's en originele afbeeldingen . Verbazingwekkende wanddecoraties op groot formaat weerspiegelen wat het mooiste is bij deze dieren. Fotobehang met paarden zit vol elegantie, gratie en dynamiek. In de bimago-collectie vind je realistische foto's die verwijzen naar zowel de klassieke schilderijen van Kossak en Chełmiński, als naar moderne, zwart-wit decoraties. Als gevolg hiervan zullen interieurbezitters een muurschildering vinden met paarden die perfect zijn voor hen in verschillende stijlen. De bimago-winkel kon geen behang missen met galopperende mustangs, die hun silhouetten in beweging vertoonden. De paarden die op het fotobehang worden gepresenteerd, brengen dynamiek en positieve energie in het interieur. Onder de muurschilderingen met paarden vind je ook originele collages die een interessante variatie zijn op dit thema van wanddecoratie.

Lees meer Minder

Dierenfoto's en 3d fotobehang met paarden in verschillende arrangementen

Fotobehang met paarden zijn sierlijke en natuurlijke schoonheidsmuurdecoraties. Er zijn echt veel ideeën om dergelijke decoraties thuis te gebruiken. De verscheidenheid aan kleuren van muurschilderingen met paarden betekent dat ze kunnen worden aangepast aan verschillende stijlen. Scandinavische interieurs zijn gebaseerd op minimalisme en ingetogen kleuren, zwart-wit afbeeldingen aan de muur zullen dit arrangement aanvullen. In een grotere ruimte krijgen we dankzij het zwart-wit fotobehang met paarden een 3D effect. Het tegenovergestelde van de Scandinavische stijl is het boho-arrangement, vol expressieve, warme kleuren, etnische ornamenten en artistieke accessoires. Voldoende verlichting zorgt voor een 3D-achtergrond met een paard . Dit arrangement benadrukt de band met de natuur en de liefde voor de natuur. Een voorbeeld van een door de natuur geïnspireerde stijl is de rustieke stijl, die wordt gedomineerd door aardetinten en bruintinten. Fotobehang voor Friese paarden, wiens prachtige donkere kleur er geweldig uitziet omringd door groen, past perfect bij dit kleurenschema. Op kantoor, in gezelschap van boeken of in het interieur in een vintage muurschildering benadrukken paarden het elegante karakter van het interieur.

Hoe versier je het interieur met paardenbehang?

Een muurschildering met een paard is een zeer expressieve en in het oog springende decoratie. Correct gebruikt, zal het het interieur perfect aanvullen. Hier zijn enkele tips om het kamerarrangement met fotopaarden perfect te maken:

  • Paarden zijn majestueuze wezens die er geweldig uitzien op foto's op groot formaat. Als we niet willen dat ze de kamer domineren, laten we dan een muurschildering maken met paarden in rustiger kleuren.
  • Paarden galopperen op de muurschildering om het longitudinale interieur, bijvoorbeeld de hal, optisch te vergroten.
  • De zwart-wit muurschildering van het paard ziet er geweldig uit in combinatie met de vloer en het meubilair in ingetogen kleuren.
  • Een muurschildering met Friese paarden, die worden gekenmerkt door een donkere vacht, werkt goed in een omgeving met vergelijkbare kleuren.
  • We krijgen een 3D-fotobehang met paarden als het in een goed verlichte kamer staat. Meerdere lichtpunten aan de zijkanten zijn een betere oplossing dan één, dominant licht.
  • Het spel van licht en schaduwen op de 3d muurschildering met paarden is het duidelijkst zichtbaar als het voor de rustruimte wordt geplaatst.

Fotobehang paarden en andere decoraties op bimago aanbieding

Galopperende Friese paarden op een muurschildering of een zwart-wit silhouet van een paard is niet alleen een decoratie voor liefhebbers van deze dieren. Door het interieur in te richten met zo'n muurschildering, wordt de band met de natuur benadrukt, worden levendige kleuren geïntroduceerd en worden de interesses van het huishouden verteld. Vanwege het universele karakter passen fotobehang met paarden bij zowel de woonkamer als de slaapkamer . Ze kunnen ook worden gebruikt om het kantoor en de jeugdkamer te versieren. Wij zorgen ervoor dat fotobehang bij paarden het uiterlijk van het interieur zal veranderen. In de bimago-galerij vind je fotobehangontwerpen met paarden en andere dieren. Natuurliefhebbers worden uitgenodigd om de collectie Dieren te bekijken, waar ze prachtige foto's van over de hele wereld zullen vinden. Daarnaast hebben andere bimago-producten zoals schilderijen, stickers, behang en schermen dierenmotieven. Dankzij een breed scala aan kleuren passen deze decoraties bij verschillende soorten interieurs. Bekijk het brede assortiment van onze winkel en kies het perfecte product voor bij u thuis. Met bimago store kunt u uw interieur succesvol in elk arrangement ordenen. We raden ook het bimago-blog aan, waar je hints en voorbeelden van interieurs in een bepaalde stijl kunt vinden. Bezoek de galerie van bimago en ontdek het brede aanbod aan wanddecoraties tegen aantrekkelijke prijzen.