inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Fotobehang botanisch

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Old-style Plants
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Magic Flora
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Blooming Peonies
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Mountain Jungle
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Monotony of Calm
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Foggy Nature - Grey
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Flowers and Glow
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Satin Rose (Turquoise)
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Waves of Magnolia
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Witte dahlia
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Magnolia bloosom
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8
Voel de nabijheid van de natuur in uw vier muren dankzij botanisch fotobehang. Deze decoraties zullen zelfs het meest saaie interieur laten bloeien en vullen met frisheid. Je kunt reiken naar het motief van bloemen die je tijdens wandelingen ziet, of decoraties proberen te gebruiken met meer exotische planten. Je kunt het thema gemakkelijk matchen met interieurs die zijn ingericht in een moderne, rustieke of vintage stijl. Maak gebruik van de verscheidenheid aan kleuren en vormen die de natuur verrast en creëer een interieur vol harmonie dankzij botanisch fotobehang!

Botanisch fotobehang

Droom je van een bloemrijke weide of een tropisch bos aan je muur? Bent u op zoek naar een manier om een kamer vol frisheid en natuurlijkheid te maken? Versier je muren met botanisch fotobehang! Planten hebben verschillende gezichten en deze diversiteit wordt weerspiegeld in de bimago collectie. We zijn ervan overtuigd dat onze decoraties niet alleen door natuurliefhebbers gewaardeerd zullen worden. Groene bladeren op een witte achtergrond, subtiele, kleurrijke boeketten, drijvende lelies, roze cactussen, een citroentuin - dit zijn slechts enkele van onze voorstellen. Het maakt niet uit wat je smaak is, je zult zeker plantaardige ingrediënten vinden die bij je smaak passen. Een botanische muurschildering verfraait niet alleen je muren, maar brengt ook rust en harmonie in je kamers. Het kan een kalmerend en kalmerend effect hebben, waardoor je de dagelijkse race kunt vergeten. Bij het bestellen van fotobehang ben je zeker van de hoge kwaliteit en duurzaamheid - het zal je muren zeker lang sieren.


 

Botanische planten op een fotobehang

Botanisch fotobehang is een universele decoratie die in vrijwel elk interieur past. We raden ze zowel aan voor huizen en appartementen als voor schoonheidssalons, cafés en restaurants. Met een goed geselecteerde wanddecoratie kan niet alleen een bepaalde muur op een interessante manier worden weergegeven, maar kan ook het karakter van een bepaalde ruimte worden veranderd. Een botanische muurschildering werkt in verschillende arrangementen. In bimago vind je motieven die passen bij interieurs in een moderne, Scandinavische, rustieke, glamoureuze, Provençaalse of vintage stijl. Een botanisch fotobehang zal een interessante compositie zijn met levende planten. Het is ook de moeite waard om ze te combineren met accessoires van hout, steen of koper. Bekijk onze collectie botanisch fotobehang en creëer een aangenaam interieurarrangement geïnspireerd door de schoonheid van de natuur!