inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Weide fotobehang

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Meadow Bathed in the Sun
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Meadow Of Memories
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Floral Meadow
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Weide (zwart en wit)
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Wildflowers
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Colors of spring: fuchsia
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Paardebloem bloemen
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Morning weide
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Painted flowers
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Madeliefjes - lenteweide
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Cereal field
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Magenta weide
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Wat als we lenteherinneringen, de geur van bloemen, het getjilp van krekels en de aanblik van rustgevende kleuren langer konden bewaren? Weidebehang en de veldbloemen fotobehang van bimago zijn decoraties in harmonie met de natuur en een oplossing voor iedereen die op zoek is naar groen! Laat je zintuigen rusten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over "verticale tuinen". Een fotobehang is altijd groen en vol bloemen en vergroot het interieur visueel. Het is een geweldige oplossing voor de woonkamer en slaapkamer.

Fotobehang weide met bloemen

Communiceren met de natuur is een geweldige manier om te ontspannen, tot rust te komen en af ​​te koelen na de ontberingen van werk, studie en alle andere taken. Helaas hebben we in de drukke wereld van vandaag niet altijd tijd en mogelijkheden voor uitstapjes, en de mogelijkheid om zelfs voor een paar ogenblikken volledig los te komen. Maar in plaats van te klagen over het gebrek aan contact met de natuur, kun je een andere uitweg uit de situatie zoeken en de natuur bij jezelf uitnodigen. Het enige wat je nodig hebt is wat vrije tijd en een zelfklevende muurschildering met een weide en bloemen, en een appartement in het centrum van een grote stad verandert in een vriendelijke, groene ruimte om te ontspannen.

Laat meer zien Laat minder zien

Fotobehang 3d weide

Weide heeft veel namen - hoewel deze uitspraak banaal klinkt, kan niet worden ontkend dat ze waar is. Door zo'n thema in je eigen huis te kiezen, kun je honderden verschillende, soms zelfs totaal verschillende arrangementen tevoorschijn toveren. De perfecte slaapkamer is een uitzicht op ochtenddauw op groen gras, een lavendelveld of een muurschildering met madeliefjes. In een kinderkamer kan de weide aan de muur lijken op een schilderij dat met verf is geverfd, en in een tienerkamer kan het een grafische, zwart-witte vorm hebben. Fans van realistische decoraties moeten een 3D-muurschildering kiezen met een weide bedekt met bloemen in verschillende kleuren: rode klaprozen, blauwe korenbloemen en witte en gouden kamilles. Als je een groot gevoel voor humor hebt en niet bang bent voor originele ideeën, je kunt het aan de muur plakken een uitzicht op een weiland met grazende herten of ... koeien die tussen het gras rusten. De enige beperking is uw verbeeldingskracht.