inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Wallpaper Compositie van bloeiende poederpioenrozen - plantmotief Nr 135749

Wallpaper Compositie van bloeiende poederpioenrozen - plantmotief Nr 135749

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Fotobehang "Bouquet of Peonies"

Discover a betoverend bloem motieven uit een andere kant. De bloemen tonen u de schoonheid van de natuur op zijn best in groot formaat. Onze Muurschildering met bloemen bieden uitgebreide ontwerp opties om uw kamers een modern te geven speciale flair. De beelden van Mural "Bouquet of Peonies" zijn: natuur, planten, bloemen, trends en freshflowers.

De bloemenmotief patroon van de Mural bloemen "Bouquet of Peonies" verandert je woonkamer ruimte tot een prachtig betoverend landschap. De kleur van de Mural bloemen "Bouquet of Peonies" is roze. Dit unieke modern Deko past perfect in kamers die zijn ingericht in dezelfde kleuren. De Murals Fleece flowers worden afgedrukt in een fotografische resolutie van maximaal 600 dpi, die de beste kwaliteit van de afdruk garandeert. In Bimago online store en Bimago Blog Voor veel woonideeën en Inspirations met Muurschildering met bloemen "Bouquet of Peonies" . Met een Fleece wallpaper om het uiterlijk van uw slaapkamer of woonkamer woon- of slaapkamer lichte en snelle refresh. Fleur je muren met deze unieke tijdloos vlies foto behang bloemen "Bouquet of Peonies."

Het patroon Bouquet of Peonies is ook beschikbaar als waterdicht fotobehang en is uitstekend geschikt als product voor badkamer of garage.

Full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Až 600dpi
Oppervlakte: Halfmat
Montage methode: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Gebruik van vliesbehanglijm. In de bimago winkel hoeft u slechts 1 stuk lijm voor 1 fotobehang te kiezen - het systeem berekent de benodigde hoeveelheid lijm afhankelijk van het geselecteerde formaat van het fotobehang.
Optionele accessoires voor het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit.
Schoonmakení: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE