inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Fotobehang andere bloemen

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Painted with thoughts
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Blooming Peonies
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Nostalgia Flowers
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Dandelions' World (Gold)
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Witte dahlia
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Peonies in the Garden
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Gingko in the fog
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Entrance to Bliss
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Wild Nature
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Ginkgo Leaves
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Painted Lunaria
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Garlic Flowers
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Rainy Time
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Magical Composition
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Warm Tones of Summer
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Summer Evening
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Plaster Flowers
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Flower Bouquet
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Tropical Leaves
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Paper Flowers (Beige)
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Breath of spring
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Flowers and fantasy
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Brown buds
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Colorful tulips
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang The fragrance of spring
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Blazing bloem
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Bloemmotieven verschijnen op de muren vanaf het moment dat het behang is gemaakt. Dit thema introduceert een natuurlijk en charmant element in de kamers, dat, afhankelijk van de stijl, verschillende effecten kan hebben, van delicaat en helder tot gedurfde en sterke kleuraccenten. Elk ontwerp heeft zijn sterke punten en context, van vintage ontwerpen zoals chinoiserieën tot moderne en abstracte ontwerpen. Vind het perfecte fotobehang met een bloemenpatroon dat aan uw verwachtingen voldoet en het unieke karakter van uw kamer benadrukt. Verander je interieur met bimago!

Grote bloemen fotobehang

Ben je geïnteresseerd in decoraties zoals fotobehang met grote bloemen of misschien wel weide fotobehang? Als u een liefhebber bent van mooie, decoratieve planten, zult u zeker het bimago shop aanbod waarderen. Daar vind je hoogwaardig fotobehang in verschillende stijlen en kleuren met een bloemmotief. Bimago biedt een collectie fotobehang met diverse bloemen in vlies en zelfklevende uitvoeringen. Met de zelfklevende versie kunt u bijvoorbeeld meubels of deurfronten decoreren, waardoor de weide die op het fotobehang wordt overgebracht er nog interessanter uitziet dan aan de muur. Fotobehang van bimago aanbod zijn grootformaat prints van hoge kwaliteit waarmee je elk interieur in enkele ogenblikken kunt veranderen. Bloemdecoraties toveren elk huis om in een prachtige tuin, of het nu gaat om pioenrozen, romantische rozen, lentetulpen of oosterse orchideeën. Spectaculaire bloemen in een groter formaat zijn een goede keuze als je je huis wilt vullen met energieke kleuren en een ongewone sfeer. Het fotobehang kunnen we zelf plaatsen, op de website vind je montage-instructies hoe je de lijm gebruikt en hoe je de muur behangklaar maakt. Vliesbehang is flexibel, het is na het aanbrengen gemakkelijk te corrigeren of luchtbellen te verwijderen. Ontdek fotobehang met je favoriete bloemen: pioenrozen, madeliefjes of seringen versieren interieurs in elke stijl.


 

Fotobehang en grote bloemen

Pioenrozen en andere bloemmotieven zijn een sterke trend in interieurdesign. Ze voegen een gezellig karakter toe en passen tegelijkertijd in veel decors. In klassieke, monochrome arrangementen zal een fotobehang met pioenrozen dienen als een designaccessoire, waardoor een ingetogen interieur effectief wordt verlevendigd. Ze zullen even goed passen bij de glamourstijl die van het spel van tegenstellingen houdt. Luxe en pracht zichtbaar in smaakvolle meubels met rijke decoraties, in dit geval is het de moeite waard om het te doorbreken met een delicate wanddecoratie. Een verfijnde pioen fotobehang is een delicaat, maar toch elegant bloemmotief. Zo'n combinatie geeft lichtheid aan het interieur en diversifieert het glamourarrangement. De pioenrozen fotobehang is ook een toevoeging die perfect past in de vintage stijl. Een wanddecoratie met een floristisch patroon past perfect bij de gebeeldhouwde witgekalkte houten meubels, pastelkleuren van de muren of opengewerkte accessoires. Een modern fotobehang met grote bloemen is een geweldige oplossing voor een woonkamer, slaapkamer, keuken en zelfs een badkamer, waar deze kleurrijke, charmante nuance op de muur een buitengewone decoratie kan blijken te zijn, waardoor een aangename ontspanningsruimte ontstaat. Het bloemmotief is universeel en elegant, daarom kan het met succes worden gebruikt om muren in verschillende kamers te versieren.

Madeliefje fotobehang

Madeliefje groeide wild - in de wei en in je woonkamer. Moderne arrangementen zijn een plek waar dergelijke patronen geweldig zullen werken. Een madeliefjesbehang is perfect voor veel kamers in je huis. Deze kleine, onopvallende, maar zeer charmante bloemen zullen een aangename, warme sfeer in de kamer brengen, die doet denken aan de lente. Het fotobehang met madeliefjes ziet er geweldig uit in combinatie met elementen in de kleuren van de natuur, bijvoorbeeld met een groen tapijt dat lijkt op gras, blauwe gordijnen, posters met landschappen of jaloezieën die doen denken aan de lucht, of een plafondlamp met een gele tint als de zon. Zo'n wanddecoratie is een sieraad waar je zeker van gaat glimlachen. Een madeliefjesfotobehang werkt het beste in een woonkamer, die - als het hart van het huis - vol leven moet zijn en positieve energie moet uitstralen. Dankzij zijn universaliteit zal het bloemmotief huishoudens van alle leeftijden aanspreken. Een lentesfeer zal heersen in de kamer met een madeliefjesmuurschildering. Ontdek bimago producten en creëer moderne en elegante interieurs.

Bloementuinen fotobehang

Bent u op zoek naar een decoratie die de lagen van creativiteit die in u sluimeren goed weerspiegelt en zichzelf laat vrijmaken? Fotobehang met bloementuinen is een perfecte oplossing voor een schildersatelier, maar ook voor de slaapkamer van een bloemenliefhebber. Een dergelijke decoratie zal de kamer zeker een dromerig karakter geven. Pioenrozen, seringen of rozen op een van de muren zorgen voor een prachtig bloemenpatroon dat boeiend is met kleuren. Zo'n fotobehang zal de inrichting van een slaapkamer, woonkamer of kantoor verlevendigen.

Fotobehang met lentebloemen in levendige kleuren voegt energie toe aan de omgeving, terwijl subtiele kleuren zorgen voor gemoedsrust, handig tijdens actieve en passieve rust. Houten meubels en een comfortabel bed tegen de achtergrond van de wanddecoratie passen er prachtig bij en u waant zich midden in de natuur. Zorg ook voor goede verlichting in de vorm van meerdere staande lampen met opengewerkte kappen of een grote, fenomenale kroonluchter om het interieur te verlichten en te vullen met warmte. Schik je accessoires en favoriete decoraties op de planken tegen de achtergrond van een fotobehang met een tuin vol bloemen, dan komen ze goed tot hun recht. Het pioenroosmotief voor muren is ook terug te vinden in onze andere producten. Posters, schilderijen of kamerschermen laten dit motief in de ruimte van je huis verschijnen. Daarnaast raden we bloemencategorieën en moderne botanische motieven aan op fotobehang en andere decoraties. In onze galerij vind je jouw favoriete thema en verander je elke kamer dankzij onze wanddecoraties.