inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Winslow Homer schilderijen

Categorieën
Sorteren

Sorteer op

Schilderij To the Rescue
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Summer Squall
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Summer Night
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Promenade on the Beach
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Huntsman and Dogs
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Army Boots
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij On the Beach
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Sharpshooter
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Summer Night
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Morning Bells
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Milking Time
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Weatherbeaten
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij West Point, Prout's Neck
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij The Bright Side
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Winslow Homer was een Amerikaanse schilder, graficus en illustrator uit de tweede helft van de 19e eeuw. Zijn werk is zeer divers: aanvankelijk behandelde de kunstenaar onderwerpen die verband houden met de kindertijd en vereeuwigde mensen die dagelijks werk doen, en later begon hij landschappen te schilderen, meestal over maritieme thema's. Schilderijen op canvas passen in zowel klassieke als minimalistische interieurs!

Winslow Homer schilderijen

Winslow Homer werd geboren in 1836 in Boston. Zijn moeder was een niet-professionele schilderes en het was door haar dat hij zelf begon te schilderen. Hij is echter nooit naar een kunstacademie geweest. Hierdoor was Homerus' schilderen gebaseerd op zijn talent en theoretische kennis, die hij op eigen kracht had verworven. De kunstenaar bezocht Europa, van waaruit hij een verscheidenheid aan onderwerpen tekende en zich liet inspireren door de populaire schilderstijlen van die tijd. Winslow Homer was een veelzijdig man. Hij hield zich bezig met prentkunst en was zelfs oorlogscorrespondent illustrator. Constante veranderingen en reizen drukte de stempel op zijn kunstwerk. Homerus was uitstekend met olieverf en zijn schilderijen vallen ruim binnen de realistische trend. Tijdens zijn verblijf in Parijs raakte Winslow Homer in de ban van de impressionisten, zoals Claude Monet, Auguste Renoir en Eduard Manet. Het favoriete onderwerp van Homerus' schilderijen was de zee. Bekijk de reproducties van Winslow Homer.


 

Winslow Homer reproducties voor aan de muur van een kantoor of woonkamer

De reproducties van Winslow Homer vormen een interessante aanvulling op interieurs die zijn ingericht in klassieke, minimalistische, maar ook elegante en Provençaalse stijlen. Het universele thema van de schilderijen past zowel in het kantoor of de woonkamer als in de slaapkamer. De lichte, delicate kleuren van de kunstwerken komen het best tot hun recht op een effen muur die in wit of pastel is geschilderd. De lichte genretaferelen van Homerus zullen een frisse tint geven aan het interieur en herinneringen oproepen aan zomervakanties aan zee. Nu hoef je niet meer naar een museum om de kunstwerken van een van de grootste kunstenaars van de XIX eeuw te bewonderen. Het canvas moet worden ingelijst in klassieke, elegante lijsten, die het geheel een geraffineerd tintje zullen geven. Zo'n unieke aanvulling op je inrichting is het waard om te worden verlicht met een extra lichtbron die alle details zal accentueren. De schilderijen van Homerus zijn ook een geweldig cadeau voor een kunstliefhebber