inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma
-50% op fotobehang tot 2022/10/06 Gratis levering boven 59€ Promotie verloopt: : :

Walter Leistikow

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Fischer
vanaf
€ 24,60
Schilderij Autumn
vanaf
€ 37,30
Schilderij Forest
vanaf
€ 37,79
Schilderij Swans
vanaf
€ 24,55
Ben je gefascineerd door de werken van grote meesters die subtiele landschappen vereeuwigen? Mis de collectie Walter Leistikow kunstreproducties van bimago niet! Leistikov is een 20e-eeuwse Duitse schilder-impressionist, een van de oprichters van de "Berlijnse Secession". Sfeervolle landschappen die de schoonheid van Duitse of Scandinavische bossen, meren en velden laten zien, zijn perfect voor kamers met licht en warme kleuren! Dankzij de schilderijen van Walter Leistikow creëert je een ruimte die bevorderlijk is voor ontspanning.

Reproducties op canvas Walter Leistikow

Walter Leistikow was een Duits graficus en impressionistisch schilder, geboren in Bydgoszcz in 1865, een van de grondleggers van de "Berlijnse Art Nouveau". Hoewel hij niet uit een familie met artistieke tradities kwam en sommige leraren hem bovendien talent ontzegden, slaagde hij er toch in door te breken in de wereld van de Berlijnse bohémiens, boekte hij aanzienlijk creatief succes en liet hij als schilder een rijk oeuvre na. Het kunstwerk van Walter Leistikow behoort, net als dat van een groot aantal kunstenaars uit het begin van de XIX en XX eeuw, tot de impressionistische stroming, en zijn schilderijen tonen voornamelijk sfeervolle, schilderachtige landschappen. Veel van deze schilderijen tonen de omgeving van Berlijn, maar een reis naar Noord-Europa resulteerde ook in een serie schilderijen met Scandinavische plein airs. De kunstwerken van de schilder genieten nog steeds een grote populariteit, en veel liefhebbers van het Duitse impressionisme dromen van een canvas van de meester boven hun eigen open haard. Dankzij bimago en de door ons vervaardigde reproducties van de mooiste kunstwerken van Walter Leistikow kan een dergelijke wens gemakkelijk worden vervult. Bovendien kunnen kunst reproducties van de Duitse kunstenaar ook een perfect geschenk zijn voor vrienden, familie of zakenpartners.


 

Reproductie schilderijen Walter Leistikow

Reproductie schilderijen van Walter Leistikow zijn ideaal voor alle liefhebbers van impressionistische stemmingen. Ze zijn perfect voor interieurs in warme kleuren, met veel licht en vrije ruimte. De kunstwerken van de meester kunnen met evenveel succes worden opgehangen aan de muur van een woon- of slaapkamer, als aan die van een hotelkamer of een therapieruimte. De lichte penseelstreken, sfeervolle kleuren en schilderachtige landschappen zullen een sfeer van rust en ontspanning brengen in elk van deze interieurs, en zullen ook een fantastische decoratie zijn voor de kamer.