inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Simone Martini

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Saints Antony and Francis
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Annunciation to Mary
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Maesta
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Virgin and Child
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Mary with Child
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The fire miracle
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Maesta
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Vision of St. Ambrose
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Annunciation to Mary
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Simone Martini is een Italiaanse schilder aan het begin van de 13e en 14e eeuw, en een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Sienese schilderkunst. Zijn werken werden gedomineerd door religieuze thema's. Martini's schilderijen werden vaak gekenmerkt door verfijnde stencils en vergulding. Originele motieven op canvas schilderijen uit deze collectie geven het originele karakter van een knusse slaapkamer of een ruim kantoor.

Reproducties Simone Martini

Simone Martini was een Italiaanse schilder die leefde rond de eeuwwisseling van de XIII en XIV eeuw. Hij was een van de vertegenwoordigers van de Sienese school, maar werkte ook in andere Italiaanse steden. Hij is zeker een van de belangrijkste Italiaanse schilders aller tijden. Hij werd geïnspireerd door zijn meester, de bekende schilder Ducci. Hij schilderde voornamelijk religieuze kunstwerken, hoewel naast mystieke diepgang ook de menselijke natuur erin terug te vinden is. Martini's schilderijen zijn vol emotie en betekenisvolle elementen, en verfijnd tot in het kleinste detail. Hij heeft een geheel eigen type Madonna geschapen, dat het geoefende oog zeker kan onderscheiden van de Mariafiguren die door andere kunstenaars zijn geschilderd. In de bimago online winkel vind je een ruim assortiment reproducties in de vorm van hoogwaardige afdrukken op canvas of premium prints.


 

Reproductie schilderijen Simone Martini voor aan de muur

Een van de reproductie schilderijen van Simone Martini kan worden opgehangen aan een prominente muur in de woon- of eetkamer. Zo'n zeer opvallend schilderij kan de belangrijkste decoratie in de hele kamer worden. Aangezien de kunstwerken van deze kunstenaar vol zijn van het goud, blauw en paars dat in die tijd hoogtij vierde, is het de moeite waard goed na te denken over de inrichting van de hele kamer om geen onnodige pracht en praal te riskeren. Een prachtige reproductie zal goed passen op een lichte, effen muur, bijvoorbeeld in de woonkamer, boven de bank of bij de open haard. Een klassiek thema is ook een goede keuze voor een gezellige slaapkamer of een ruim kantoor met een traditionele inrichting. Houten meubels, zware gordijnen, een glazen kroonluchter - zullen goed passen bij Martini's schilderijen. Een reproductie schilderij van Simone Martini is het perfecte geschenk voor elke liefhebber van gotische schilderkunst