inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Robert LeFevre

Categorieën
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Desiree Clary
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Louis XVI
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Marie-Louise
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Nicolas-Charles Oudinot
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Portrait of Napoleon
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Marie Pauline Bonaparte
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Portrait of a Seated Woman
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Napoleon Bonaparte
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Robert Lefevre was een Franse schilder aan het begin van de 18e en 19e eeuw. Zijn werk werd sterk beïnvloed door het werk van Jacques Louis David. Lefèvre schilderde religieuze en historische portretten en canvasschilderijen. Zijn werken zijn nu te bewonderen in veel Europese musea - in Versailles, maar ook in het Louvre. De schilderijen op het canvas van deze schilder passen perfect in klassieke en glamoureuze interieurs.

Reproducties van de beroemdste kusntwerken Robert LeFevre

Robert Lefevre is een van de meest interessante figuren in de kunstgeschiedenis. Hij leefde in Frankrijk rond de eeuwwisseling van de XVIII en XIX eeuw. LeFevre's schilderijen raken aan religieuze en historische thema's. Zijn schilderijen doen denken aan de antiquiteiten die kunstenaars uit die tijd inspireerden. Robert LeFevre werd sterk beïnvloed door het kunstwerk van Jacques-Louis David, die een van de bekendste vertegenwoordigers van het classicisme is. LeFevre werd beroemd om zijn uitzonderlijke portretten, die vandaag de dag nog steeds te zien zijn in grote musea over de hele wereld. Het beroemde schilderij met de afbeelding van Napoleon boeit door zijn diepte en mysterie. De nevenschikking van de donkere achtergrond met de lichte kleuren geeft het gezicht een majestueuze uitstraling. LeFevre's schilderijen trekken de kijker aan door hun delicaatheid en sereniteit. De silhouetten van de figuren zijn vol klasse en elegantie, wat een kenmerk was voor die tijd. Bekijk de reproducties van Robert Lefevre.


 

Reproductie schilderijen Robert LeFevre

Reproductie schilderijen van Robert LeFevre zijn ideaal voor een interieur dat is ingericht in een glamoureuze of klassieke stijl. Zij zullen klasse en een elegant, zelfs geraffineerd karakter verlenen. Ze kunnen zowel in de slaapkamer als in de woonkamer worden opgehangen. Ze zijn ook een goede optie voor wie commerciële ruimten decoreert, zoals restaurants, hotels of schoonheidssalons. De stijlvolle schilderijen passen goed samen met donkere, natuurlijk houten meubelen en accessoires in vintage-stijl. Ze zullen ook een echte traktatie zijn voor antiekliefhebbers. LeFevre reproducties worden het best opgehangen aan een effen muur, geschilderd in lichte tinten: wit, grijs, blauw of beige. Een goede aanvulling op de kunstwerken zal een houten, goudkleurige of licht vergulde lijst in oude stijl zijn. Dergelijke elegante schilderijen horen thuis boven een bank, bed of tafel. Een extra lichtbron, die het kunstwerk verlicht en alle kwaliteiten ervan tot hun recht laat komen, is hier perfect.