inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Pinturicchio

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Reproducties van Pinturicchio of Bernardino di Betto is een voorstel voor liefhebbers van renaissanceschilderkunst die kunst in hun eigen huis willen ervaren. Deze schilder werd beroemd om zijn uitstekende fresco's - ook die gemaakt in de Sixtijnse Kapel. Pinturicchio heeft ook religieuze schildersezelschilderijen en portretten. Zijn werken waren vol lyriek en onderscheidden zich door een harmonieuze tekening en rijke kleuren. Pinturicchio-reproducties in de vorm van schilderijen op canvas zullen klasse toevoegen aan elk interieur.

Reproducties op canvas Pinturicchio

De Italiaanse schilder Pinturicchio, oftewel Bernardino di Betto, behoorde tot de schildersschool van Umbrië en werd vooral beroemd als de auteur van voortreffelijke fresco's, waaronder de schilderingen die de beroemde Sixtijnse Kapel sieren. Het was in Rome dat zijn vaardigheden alom werden gewaardeerd, zoals blijkt uit het feit dat Pinturicchio aan het hof van vijf opeenvolgende pausen werkte. Tot zijn grootste en bekendste kunstwerken behoren de 'Reis van Mozes', de 'Doop van Jezus' en de 'Madonna met kind en Johannes de Doper', die deel uitmaakt van de collectie van het Nationaal Museum in Warschau. Pinturicchio's kunstwerken zijn vooral fresco's, gewaardeerd om hun lyriek en subtiliteit, die te bewonderen zijn in Italiaanse kerken, maar ook religieuze schilderijen, die te zien zijn in uitstekende galerijs en musea over de hele wereld. De bimago winkel daarentegen biedt reproducties van uitstekende kwaliteit van de kunstwerken van de meester uit de Renaissance, beschikbaar als canvas prints of premium prints. Elke versie maakt indruk door de getrouwe weergave van het origineel en de intensiteit van de kleuren, maar de Premium Print onderscheidt zich bovendien door de driedimensionale, uiterst realistische textuur.


 

Reproductie schilderijen Pinturicchio voor aan de muur

Kunst reproducties van Pinturicchio zijn een ware traktatie voor liefhebbers van kunst en renaissanceschilderkunst. Dergelijke schilderijen aan de muur van een kantoor of woonkamer zullen niet alleen een fantastische decoratie van het interieur zijn, maar zullen er ook klasse en adel aan toevoegen. Vooral als ze zijn ingelijst in een sierlijke lijst in de kleur van oud goud of zijn opgehangen boven een elegante, rijk versierde schouw of een ladenkast van exotisch hout. Een interessant ontwerpidee is ook om verschillende reproducties van de kunstwerken van de schilder in kleinere formaten te selecteren en er een kunstgalerij thuis van te maken. Zo'n collectie zal zeker mooi hangen aan een grote muur, versierd met stucwerk of afgewerkt met elegant, donker behang.