inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Pieter Brueghel the Younger

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Pieter Brueghel de Jonge was een Vlaamse kunstenaar, de oudste zoon van de 16e-eeuwse schilder Pieter Brueghel de Oude. Hij maakte vooral landschappen, religieuze werken en landelijke taferelen. Hij schilderde ook illustraties van spreekwoorden. Als je ook waarde hecht aan barok schilderen, versier dan je huis of kantoor met Pieter Brueghl de Jonge reproducties van bimago! Realistische en felgekleurde schilderijen passen bij moderne arrangementen en avant-garde interieurs!

Schilderijen Pieter Brueghel de Jonge

Pieter Brueghel de Jonge was een Vlaamse barokschilder, lid van een bekende en zeer gerespecteerde kunstenaarsfamilie. In het begin van zijn schilderscarrière kopieerde hij vooral de kunstwerken van zijn vader, Pieter Brueghel de Oude, maar na verloop van tijd ontwikkelde hij zijn eigen, individuele stijl. Hij kreeg de bijnaam "Infernal" vanwege zijn voorliefde voor het schilderen van vuur en hel, en het afbeelden van scènes van vechtpartijen en kroeggevechten in zijn schilderijen. Andere onderwerpen waar de kunstenaar de voorkeur aan gaf waren genretaferelen en religieuze motieven. Pieter Brueghel de Jonge is een van de bekendste en meest geprezen schilders van de late 16e en vroege 17e eeuw, en zijn fantastische schilderijen spreken ook vandaag nog tot de verbeelding van kunstliefhebbers uit de hele wereld. Als ook je een fan bent van zijn kunstwerk en ervan droomt het kunstwerk van de meester aan de muur van je kantoor, woonkamer of slaapkamer te hebben, dan ben je hier aan het juiste adres. In het aanbod van bimago bevinden zich reproductie schilderijen van Pieter Brueghel de Jonge, verrukkelijk door het realisme, de intensiteit van de kleuren en de hoogste kwaliteit van afwerking.


 

Pieter Brueghel de Jonge - de beroemdste schilderijen bij bimago

Pieter Brueghel de Jonge is een kunstenaar die niemand onverschillig laat, en zijn kunstwerken zijn zeker niet saai, kalm of ingetogen. Het intrigerende onderwerp van de schilderijen, de keuze van de kleuren en de manier waarop de figuren zijn afgebeeld, maken ze perfect, zelfs in moderne of zelfs avant-gardistische ruimten. De beroemdste schilderijen van Pieter Brueghel de Jonge uit het bimago aanbod zijn niet alleen een originele decoratie van je huis of kantoorinterieur, maar ook een perfect idee voor een geschenk voor een dierbare. Het is voldoende om het in te lijsten in een passende lijst en er een passende opdracht bij te voegen, en de ontvanger zal er zeker blij mee zijn. Bekijk de reproducties van Pieter Brueghel de Jonge.