inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Reproducties Piet Mondriaan

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Minimalisme, eenvoudige vormen en felle kleuren - dit zijn de belangrijkste kenmerken van de schilderkunst van Piet Mondriaan, een Nederlandse kunstenaar die wordt beschouwd als een van de pioniers van de moderne kunst. Bij bimago kon een collectie reproducties van deze schilder niet ontbreken, met onder andere geometrische composities en schilderijen geïnspireerd door de natuur. Een zorgvuldig gekozen reproductie van Mondriaan kan een stijlvolle toevoeging zijn aan kamers in een klassieke, minimalistische of shabby chic stijl. Bekijk vandaag nog onze voorstellen en creëer een unieke ruimte!

Piet Mondriaan schilderij

Piet Mondriaan is een van de beroemdste Nederlandse kunstenaars van de 19e eeuw, vooral bekend om zijn innovatieve benadering van abstracte kunst. Hoewel de meeste mensen hem associëren met geometrische composities in primaire kleuren, is zijn artistieke oeuvre veel rijker en gevarieerder. Daarom vind je in onze nieuwe collectie 'Reproducties Piet Mondriaan' de beroemdste werken van de kunstenaar uit verschillende perioden van zijn carrière. Je vindt er de karakteristieke geometrische composities in levendige kleuren, zoals 'Compositie III met rood, blauw, geel en zwart' of abstracte schilderijen in grijstinten zoals 'Bloeiende appelboom'. Ook ontbreken er niet de meer realistische werken zoals 'Avond, rode boom' of 'St. Jacob's Church'. Een goed gekozen schilderij van Piet Mondriaan geeft je interieur een uniek karakter, en de diversiteit van onze collectie maakt het mogelijk om elke kamer te versieren, ongeacht de stijl!


 

Mondriaan schilderij

Ontdek de unieke minimalisme en kleurharmonie met onze collectie Reproducties Piet Mondriaan. Zijn kenmerkende stijl, gebaseerd op eenvoudige vormen en felle kleuren, geeft kamers een moderne en dynamische uitstraling. Hoewel Piet Mondriaan meer dan honderd jaar geleden schilderde, blijven zijn werken tot op de dag van vandaag fris en origineel. De uitgesproken vormen en kleuren van de abstracte composities zijn een uitstekende manier om frisheid en moderniteit in je interieur te brengen. Een schilderij van Mondriaan is een unieke decoratie die elke ruimte een opvallend en uniek karakter geeft. Een extravagant schilderij van Piet Mondriaan is perfect voor een minimalistisch kantoor, een eclectische woonkamer of een moderne slaapkamer. Hoewel de Nederlandse kunstenaar vooral bekend staat als een van de pioniers van de abstracte kunst en de grondlegger van het neoplasticisme, vind je in onze collectie Reproducties Piet Mondriaan ook werken in een realistische of impressionistische stijl, die perfect passen in klassieke of shabby chic interieurs.