inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma
-50% op fotobehang tot 2022/10/06 Gratis levering boven 59€ Promotie verloopt: : :

Philipp Otto Runge

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Flower
vanaf
€ 37,49
Schilderij Rose
vanaf
€ 37,44
Schilderij Tulip
vanaf
€ 37,49
Schilderij Hop plant
vanaf
€ 37,44
Schilderij Leaves
vanaf
€ 37,44
Schilderij Old Tales
vanaf
€ 24,25
Schilderij Morning
vanaf
€ 24,30
Schilderij Carnation
vanaf
€ 37,40
Schilderij Fingal
vanaf
€ 24,40
Schilderij Animals
vanaf
€ 24,25
Schilderij Old Tales
vanaf
€ 24,25
Schilderij Arbour
vanaf
€ 24,50
Schilderij Ossian
vanaf
€ 24,60
Schilderij Flower
vanaf
€ 37,49
  1. 1
  2. 2
Philipp Otto Runge was een Duitse schilder, portrettist, kunsttheoreticus en dichter. Hij creëerde in het tijdperk van de romantiek. Reproducties van Philipp Otto Runge in de bimago gallery bevatten talrijke portretten, schilderijen op canvas vol symboliek, landschappen, romantische schilderijen - inspirerend, rustgevend, die een onopvallende sfeer zullen toevoegen! Zijn schilderijen passen perfect bij de inrichting van uw woonkamer, slaapkamer, keuken in Provençaalse stijl of thuiskantoor.

Reproducties op canvas Philipp Otto Runge

Philipp Otto Runge was een Duitse schilder, illustrator, dichter en kunsttheoreticus. Hij werd geboren in 1777 en stierf 33 jaar later. Hij creëerde dus tijdens de Romantiek en zijn werk draagt de kenmerken van dit tijdperk. Hij begon zijn carrière als historieschilder en ging later over tot het maken van landschappen en portretten. Hij hield zich bezig met kleurentheorie, wat in zijn kunstwerken tot uiting kwam. Hij schilderde schilderijen met religieuze en mystieke thema's, symbolisch, vol betekenisvolle elementen en gebaren. Hij schilderde olieverfschilderijen en maakte pentekeningen. Geleidelijk aan werd het traditionele clair-obscur in zijn kunstwerken vervangen door kleurenspel en gekleurde schaduwen. Hij was een van de beroemdste Duitse kunstenaars van de Romantiek en heeft ook nu nog een grote aanhang en echte fans onder kunstliefhebbers. Bekijk de reproducties van Philipp Otto Runge.


 

Reproductie schilderijen Philipp Otto Runge voor aan de muur

De schilderijen van Philipp Otto Runge zijn zeer gevarieerd. Naast talrijke portretten, waaronder zelfportretten, zijn er prachtige landschappen, scènes uit het leven en schilderijen vol symbolen. Afhankelijk van de voorkeuren, smaak en behoeften, is er voor elk wat wils in zijn kunstwerk. Wanneer je op zoek bent naar een originele reproductie om de muren van je huis of appartement te sieren, is het de moeite waard je te richten op het kunstwerk van de tel artiest. Het schilderij van de schilder zal elke schikking zeker een licht romantische sfeer geven. Het past zowel in klassieke als in meer moderne interieurs, bijvoorbeeld in boho- of rustieke stijl. Een frisse wind, kleur, een beetje mysterie - dat is wat we mogen verwachten van reproducties van Philipp Otto Runge. Reproducties van deze kunstenaar zijn beschikbaar in de bimago online galerij als prints op canvas. Als je een van de olieverfschilderijen van de schilder kiest, is het de moeite waard om te kiezen voor een Premium Print reproductie, die naast de getrouwe weergave van het werk ook de structuur van de penseelstrepen en de uitzonderlijke diepte van de olieverf laat zien.