inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Peder Severin Kroyer schilderijen

Categorieën
Filters

Filters

Kleur

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Peder Severin Kroyer was een Deense schilder die aan het begin van de 19e en 20e eeuw werkte. Hij specialiseerde zich in buitenschilderwerk en portretten. De schilderijen van Peder Severin Kroyer verbeelden vaak zeegolven of idyllische landelijke landschappen. De prints van Peder Severin Kroyer kunnen een aanvulling zijn op de inrichting van kamers die bedoeld zijn voor werk of rust.

Kunstafdrukken van Peder Severin Kroyer

Peder Severin Kroyer is een Deense schilder die leefde en werkte aan het begin van de 20e eeuw. De schilderijen van Peder Severin Kroyer maken deel uit van de erfenis van de zogenaamde Skagen-schilders. Deze groep kunstenaars die woonde en werkte in Noord-Jutland, Denemarken, specialiseerde zich in buitenschilderkunst, die werd gekenmerkt door realisme en plezier met licht. Naast dit soort werk heeft Peder Severin Kroyer allerlei portretten in zijn output. Hij ontwikkelde zijn talent tijdens zijn studie aan de Royal Danish Academy of Arts in Kopenhagen.

lees meer beschrijving verbergen

Peder Severin Kroyer canvas print voor de muur van een woonkamer, slaapkamer of kantoor

Reproducties van de werken van Peder Severin Kroyer brengen je in een zalige bui en roepen een tijd van ontspanning en rust op. Majestueuze zeegolven of een idyllisch landschap van uitstekende kwaliteit vormen de perfecte aanvulling op het interieur. slaapkamer , woonkamer of kantoor. Gedempte kleuren en zachte lijnen zijn bevorderlijk voor zowel concentratie en productiviteit als ontspanning na het werk. Idyllische reproducties van Dane's schilderijen zien er goed uit in combinatie met licht hout, verschillende soorten grijs, beige en ook met onsterfelijk wit. Bij het kiezen van deze werken, is het de moeite waard om te focussen op minimalisme bij het selecteren van accessoires voor een dergelijk interieur, om het canvas niet te overweldigen met een teveel aan onnodige accessoires. Het is ook de moeite waard om na te denken over extra verlichting, bijvoorbeeld wandlampen die alle zorgvuldig geschilderde lijnen benadrukken. Reproducties van de Deense schilder op bimago zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit, dus ze kunnen ook een geweldig cadeau zijn voor een geliefde. Je kunt kiezen uit verschillende varianten: canvas prints, handgeschilderde foto's of Premium Print prints, die worden gekenmerkt door een driedimensionaal oppervlakte.