inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Paul Signac Art Reproducties en Copyart van De meest beroemde Schilders

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Fecamp
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Cherbourg
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Antibes, Evening
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij The Port at La Rochelle
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Harbour at Marseilles
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij The Red Buoy, Saint Tropez
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Study for The Dining Room
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Forest near St. Tropez
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij The Yellow Sail, Venice
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Antibes, the Pink Cloud
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Paula Signac was een Franse neo-impressionistische schilder aan het begin van de 19e en 20e eeuw. Hij creëerde voornamelijk landschappen en zijn beroemdste werken zijn onder meer schilderijen op canvas zoals "Saint Tropez" en "Pine". Zijn werken werden gekenmerkt door een harmonieuze vorm en perfecte kleurverzadiging.Deze schilderijen kunnen een aanvulling zijn op de inrichting van een gezellige slaapkamer, kantoor of restaurant met Franse keuken.

Paul Signac schilderij voor de muur in de slaapkamer, woonkamer of hal

Schilderijen van Paul Signac zijn een geweldige manier om de muren van onze woning of commerciële ruimte op een ongebruikelijke manier te versieren. De Franse neo-impressionist, die leefde rond de eeuwwisseling van de XIX en XX eeuw, schilderde op zodanige wijze dat elk van zijn kunstwerken indruk maakt door de harmonieuze vorm, de keuze en de verzadiging van de kleuren, en de uitzonderlijke techniek. De schilderijen van de meester zullen de perfecte wanddecoratie zijn in bijvoorbeeld een gezellige slaapkamer of een woonkamer die openstaat voor gasten. Maar het past ook goed in een lobby van een hotelreceptie of in een restaurant waar Franse gerechten worden geserveerd. Het is de moeite waard om het in het midden van de kamer op te hangen en voor extra verlichting te zorgen om de ongewone details van het kunstwerk te benadrukken. Een veelheid van kleuren komt bijzonder goed uit op effen muren. Gekleurd behang zal de harmonie alleen maar verstoren en de aandacht afleiden van de schilderijen van de Fransman. Bekijk de reproducties van Paul Signac.


 

Paul Signac schilderijen op canvas

Een schilderij van Paul Signac is de beste weerspiegeling van wat de neo-impressionisten over de wereld wilden zeggen. Er is orde en harmonie in deze schilderijen. Elke penseelstreek is goed doordacht en de kleuren zijn zo gekozen dat ze meer dan perfect bij elkaar passen. Noch is er ook maar een zweem van subjectiviteit in het perspectief. Het onderwerp wordt gedomineerd door landschappen, zowel stedelijke als waar de natuur centraal staat. Ook hebben we van Paul Signac reproducties op canvas. Als schepper van het pointillisme creëert hij nieuwe vormen met zeer dicht op elkaar geplaatste stippen of streepjes. Deze nemen slechts de vorm aan van een enkel gezicht, een gekleurde boom, een gebouw of een watervlakte vanuit een bepaald perspectief. De kunstwerken van Paul Signac gaan niet alleen over buitengewoon vakmanschap en precisie. Ze zijn ook een tijdloze aanvulling op het interieurontwerp en geven elke ruimte een artistieke noot.