inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Matthias Grünewald schilderijen

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Mystical Nativity
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Saint Anthony
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij The Resurrection
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Burial
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Dead Lovers
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Mary and Child
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Temptation of St Anthony
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij The Crucifixion
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Apostle kneeling
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Crucifixion
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Christmas picture
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij St. Elizabeth of Hungary
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Small Crucifixion
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Mathis Gothard-Neithard was een Duitse schilder, architect en ingenieur aan het begin van de 15e en 16e eeuw. Hij werd beroemd om zijn uitstekende altaren - zijn belangrijkste werk was het altaar in de kerk in Isenheim. In zijn schilderijen ontwikkelde de kunstenaar middeleeuwse tradities, waardoor ze een meer expressionistisch karakter kregen. De personages in zijn schilderijen zijn vol lijden en pijn. Originele accessoires in de vorm van een foto passen bij de sfeer van een klassieke slaapkamer of een eclectische woonkamer.

Kunstafdrukken van Matthias Grünewald

Matthias Grünewald, of liever Mathis Gothard-Neithard, was een Duitse schilder, architect en ingenieur, die leefde aan het begin van de 15e en 16e eeuw. Hij creëerde religieuze werken, waaronder vooral uitstekende altaren, met het Altaar van Isenheim op de voorgrond, evenals enkele schilderijen en tekeningen. Zijn werken zijn doordrenkt van lijden, ze tonen letterlijk de pijn en kwelling van de afgebeelde figuren - zowel de tijdgenoot van de auteur als bijbelse helden. De werken van Matthias Grünewald zijn moeilijk te zien in musea, omdat de meeste altaren zijn die nog steeds het interieur van kerken sieren. Als u echter de voortreffelijke werken van een van de meest vooraanstaande schilders van de Duitse Renaissance van dichtbij wilt bewonderen, is het een goed idee om reproducties uit het bimago-aanbod te kiezen. In onze winkel vindt u kopieën van de schilderijen van Mathis Grünewald in de vorm van canvasafdrukken van uitstekende kwaliteit, inclusief de premium-optie, met verbazingwekkende diepte en een verbazingwekkende driedimensionale structuur.


 

Schilderijen van Matthias Grünewald voor aan de muur

Het onderwerp van Matthias Grünewald maakt zijn werken vooral aantrekkelijk voor fans sacrale kunst en ze zullen ook het meest tevreden zijn met een dergelijke decoratie aan de muur van de woonkamer of op kantoor. Reproducties van de schilderijen van de meester zijn echter zo intrigerend en tijdloos dat ze ook een interessant accent kunnen worden in een meer seculiere omgeving - een klassieke slaapkamer of een eclectische woonkamer. In de laatste ruimte kan dat Overweeg zelfs om een originele galerij te maken met werken over religieuze thema's uit verschillende periodes, waaronder miniatuurschilderijen van Matthias Grünewald.