inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Martin van Meytens

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij The Investiture Joseph II
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Archduchess Maria Carolina
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Franz Stephan I
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Francis I
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Ben je geïnteresseerd in het schilderen van onsterfelijke hofscènes? Omring je je graag met portretten die de sfeer van vervlogen tijden oproepen? Mis de reproductie van schilderijen op canvas niet van Martin van Meytens - een Zweeds-Oostenrijkse schilder die in de 18e eeuw creëerde De reproducties van Martin van Meytens van bimago passen perfect in barokke interieurs, maar kunnen ook worden gebruikt in eclectische ruimtes, waarbij moderne en glamoureuze stijlen worden gecombineerd.

Martin van Meytens schilderijen

Martin van Meytens werd in 1695 in Zweden geboren, maar hij verbond zijn artistieke leven met Oostenrijk en de Weense aristocratie. Daar werd hij bekend als een uitmuntend portretschilder, waarvan zijn rol als hofschilder van de heersers van die tijd het beste bewijs is. Tijdens zijn dienst aan het hof schilderde hij onder meer schilderijen van Marie Antoinette, Maria Theresia of de Romeinse keizer Frans I. De schilderijen van Martin van Meytens werden zo geprezen dat er nog lang na zijn dood vele navolgers van zijn stijl verschenen, en de kunstwerken zelf genieten nog steeds de reputatie van de mooiste barokke hofportretten. Bij bimago vind je reproducties van Martin van Meytens' schilderijen als canvas prints en premium prints. In beide gevallen is het effect verbluffend, maar de tweede optie is getrouwer aan het uiterlijk van het origineel, aangezien het zich onderscheidt door een driedimensionale structuur en een uitstekend diepte-effect.


 

Martin van Meytens reproducties voor kantoor of woonkamer

Reproducties van de uitstekende portretten en hofscènes van Martin van Meytens zijn een ideaal aanbod, vooral voor liefhebbers van interieurs in barokstijl, maar ze passen ook goed bij eclectische kamers, waar moderniteit wordt gecombineerd met een glamour- of shabby chic-sfeer. De kunstwerken van de meester zullen prachtig passen in luxueuze woonkamers, in gezelschap van rijkelijk gebeeldhouwde meubelen, folkloristische stoelen en bank's, evenals oudgouden accessoires en spiegels in dikke, decoratieve lijsten. Reproducties van Martin van Meytens' schilderijen zijn ook uitstekend geschikt voor kantoren en advocatenkantoren, maar ook voor hotels in historische gebouwen of vorstelijke restaurants waar hoofse en aristocratische gerechten worden geserveerd.