inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Kazimir Malevich

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Suprematist Composition
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Self Portrait
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Red House
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Suprematist Composition
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Floor Polishers
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Three Figures
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Woman Cutting
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Torso
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Children
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Suprematism
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Supremematisme is een trend in de kunst geïnitieerd door de Russische schilder van Poolse afkomst - Kazimierz Malewicz. Zijn abstracte schilderijen vanaf het begin van de 20e eeuw waren gericht op het scheuren van kunst van de realiteit, het bewegen en wekken van emoties van de ontvangers. Reproducties Kazimierz Malewicz uit bimago zijn een verzameling schilderijen op canvas waaronder we fascinerende werken zullen vinden die zich perfect zullen aanpassen aan interieurs in een modernistische stijl, retro, evenals minimalistisch!

Reproducties van schilderijen Malevich

Kazimir Malevich was een Russische schilder die een revolutie teweegbracht in het denken over kunst en de ontwikkeling van de avant-garde in de jaren 1920 beïnvloedde. Hij was de grondlegger van een nieuwe richting, die van het suprematisme. Het gaat om een abstract vertrek uit de werkelijkheid door een volledig afscheid van vormen. Het is een poging om de essentie van het werk na te streven. Malevich verwierp traditionele uitdrukkingsvormen ten gunste van eenvoud en minimalisme. Suprematistische compositie wordt gekenmerkt door geometrische, eenvoudige figuren zoals de cirkel, het vierkant en de rechthoek. Malevich' bekendste schilderij is 'Zwart vierkant op witte achtergrond'. Het is een synthese van de benadering van de kunstenaar van de materie, die in deze twee, universele kleuren kan worden gevat. Een ander kunstwerk dat het vermelden waard is, is het schilderij "Wit vierkant op witte achtergrond". Het wordt door kunstcritici beschreven als de voltooiing van Malevich' experiment. Deze vernieuwende benadering van de schilderkunst was het begin voor de ontwikkeling van het minimalisme. Bekijk de reproducties van Kazimir Malevich.


 

Reproductie avant-garde schilderijen Malevich's

De uitstekende reproducties van de schilderijen Kazimierz Malevich zijn een ware verrukking voor liefhebbers van hedendaagse kunst. De kunstwerken van de vader van de avant-garde beschikbaar in het bimago aanbod zullen zelfs de meest veeleisende verzamelaar tevreden stellen. De kunstwerken van Malevitsj passen door hun eenvoudige en universele vorm in elke kamer. Ze kunnen worden opgehangen in de keuken, de woonkamer, de slaapkamer, de studeerkamer en zelfs in de gang. De schilderijen zullen een originele en inspirerende aanvulling vormen, vooral in interieurs die in een minimalistische of post-industriële stijl zijn ingericht. Door de beperkte kleurstelling van de kunstwerken passen ze zowel bij lichte als bij donkere wandtinten. De kunstwerken van Malevich mogen echter niet worden gecombineerd met behangpapier, dat de aandacht zou kunnen overheersen en afleiden. Om de kunst reproducties te accentueren, is het aan te bevelen deze boven een bank, tafel of bed te hangen.