inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Jan Brueghel de Oudere

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Jan Brueghel de Oude was een Vlaamse schilder aan het begin van de 16e en 17e eeuw. Op bimago mag je een collectie van Jan Brueghel de Oude canvas art reproducties niet missen, die je kamers stijlvoller kunnen maken en je kunnen helpen een aangename sfeer te creëren! Bloemen in een vaas, bijbelse taferelen of misschien rivierlandschappen? Kies een canvas schilderij dat het beste bij je past en verander je interieur dankzij de reproducties van Jan Brueghl de Oude!

Reproducties van schilderijen van Jan Brueghel de Oude

Jan Brueghel de Oude was één van de leden van een vooraanstaande familie van Vlaamse schilders die leefde en werkte tijdens de hoogtijdagen van de barok. Hij specialiseerde zich in miniaturen met religieuze motieven, veelzijdige allegorische werken en Bijbelse taferelen, maar ook in idyllische landschappen. Hij is ook bekend onder de bijnaam Fluwelen Brueghel vanwege zijn individuele stijl die wordt gekenmerkt door buitengewone elegantie, delicate texturen en zachte kleuren. De lyrische, subtiele en uiterst charmante schilderijen van Jan Brueghel de Oude, zoals het "Rivierlandschap", "Het Aardse Paradijs met de Zondeval" of "Allegorie van de Lente", zijn ook vandaag nog ongelooflijk populair en worden beschouwd als uitmuntende werken. Het feit dat ze worden tentoongesteld in de beste musea ter wereld, onder andere in het Louvre, de Hermitage of de Oude Pinacoteca, getuigt van hun klasse en reputatie. Als u echter niet genoeg hebt aan een bezoek aan een kunstgalerie en u dagelijks in contact wilt komen met de werken van deze meester kunt u kiezen voor een uitstekende reproductie uit het aanbod van bimago. Hun topkwaliteit en uitstekende kleurweergave zullen uw interieur, dat ermee is aangekleed, een waarlijk adellijke en stijlvolle sfeer meegeven.


 

Kopieën van schilderijen van Jan Brueghel de Oude voor aan de muur in de werkkamer

De schilderijen van Jan Brueghel de Oude maken indruk door hun elegantie, ingetogen kleuren en verfijndheid, waardoor ze een perfecte versiering voor elk interieur zullen vormen. Ze zorgen voor kalmte, lichtheid en een frisse uitstraling, waardoor de gehele ruimte uit zal nodigen tot rust en ontspanning. Interessant is dat de werken van de meester niet alleen perfect passen in de sfeer van de woonkamer, slaapkamer of logeerkamer, maar ook goed tot hun recht zullen komen in kantoorruimten. Het volstaat ze in te lijsten in een stijlvolle lijst en ze op te hangen aan de muur achter een bureau en het kantoor zal een adellijke uitstraling verkrijgen en de status benadrukken van de persoon die er werkt.