inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Jacques-Louis David

Categorieën
Filters

Filters

Kleur

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij The Tennis Court Oath
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Napoleon
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Leonidas at Thermopylae
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Oath of Horatii
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Patrocles
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Portrait of Pope Pius VII
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Death of Marat
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Madame Recamier
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Napoleon Bonaparte
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Woman of the People
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Paris and Helen
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij The Death of Seneca
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Tennis Court Oath
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Antiochus and Stratonice
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Sabine Women
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Napoleon
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Napoleon Crossing the Alps
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Jacques-Luis David was een uitstekende Franse kunstenaar die werkt in de neoklassieke trend. Als hofschilder van Napoleon maakte hij veel realistische portretten van deze staatsman die tegenwoordig in musea over de hele wereld te bewonderen zijn! Jacques-Luis David staat ook bekend als de auteur van talrijke schilderijen over historische en religieuze onderwerpen. Als je geïnteresseerd bent in dergelijke garens, versier je ruimte dan met Jacques-Luis David reproducties uit de bimago collectie!

Schilderij van Jacques-Louis David

Het werk van Jacques-Louis David wekt tot op de dag van vandaag bewondering bij liefhebbers van de schilderkunst. Deze voortreffelijke vertegenwoordiger van het neo-classicisme is voorgoed opgenomen in de canon van de grootste schilders. Zijn carrière nam een wending toen hij Napoleon ontmoette, waarna hij diens hofschilder werd. Jacques-Louis David heeft vele portretten van Napoleon gemaakt, waarvan de meeste vandaag de dag in de grootste musea ter wereld te bewonderen zijn. De doeken van de kunstenaar worden gekenmerkt door een buitengewoon realisme. De beroemdste werken van Jacques-Louis David zijn "De Dood van Marat", "De Kroning van Napoleon", "Portret van Madame Récamier", en "De eed van de Horatii". De meest voorkomende thematiek die Jacques-Louis David behandelde zijn historische schilderijen, mythologische schilderijen en portretten. De schilder verwees in zijn werken naar Griekse en Romeinse tradities. De schilderijen van Jacques-Louis David onderscheiden zich door hun eenvoud van vorm en statische compositie gebaseerd op verticale en horizontale lijnen. Opvallend is het uitzonderlijk scherpe clair-obscur en de ondergeschiktheid van de kleuren aan de voorstelling.


 

Reproducties van de beroemdste schilderijen van Jacques-Louis David

Beroemde reproducties van schilderijen van Jacques-Louis David kunnen vanaf nu in uw huis komen te hangen en dat allemaal dankzij het uitgebreide aanbod van bimago. Dankzij het gebruik van 3D-printtechnologie kunnen we zelfs de kleinste details van het meesterwerk reproduceren, waardoor de schilderijen van Jacques-Louis David een geweldige aanvulling worden op uw interieurinrichting. De tijdloze thematiek van de reproductie zal perfect passen in zowel particuliere als commerciële ruimtes. Een dergelijk schilderij kan met succes worden opgehangen in een notariskantoor, een restaurant of een hotelkamer. Het beste kunt u het combineren met een ingetogen kleurstelling van muren die in één effen kleur zijn geschilderd. Om het kunstwerk te accentueren kan het boven een sofa of bureau worden opgehangen. Een goede manier om het unieke karakter van het doek te versterken is een lichtbron toe te voegen die alleen op het schilderij is gericht. Gezien het onderwerp van de schilderijen van Jacques-Louis David is het aan te bevelen het interieur in te richten in een klassieke of minimalistische stijl, maar zonder al te veel moderne toevoegingen. De veelzijdigheid van de reproducties biedt een redelijke mate van vrijheid bij het inrichten van het interieur.