inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Horace Vernet

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Ben je gepassioneerd door geschiedenis? Ben je geïnteresseerd in beroemde veldslagen? Bekijk de collectie reproducties van Horace Vernet - een Franse schilder en graficus die in zijn werken onder meer de grote Napoleontische veldslagen vereeuwigde! Door de muren te decoreren met originele werken, benadrukt je jou passie. Horace Vernet canvas prints kunnen gebruikt worden in de decoratie van je woonkamer of hal. Kies het thema dat je het meest aanspreekt en transformeer jou kamers met reproducties van Horace Vernet!

Reproducties op canvas van Horace Vernet

In de kunstwereld is Horace Vernet is een zeer getalenteerd en hoog aangeschreven tekenaar en schilder. De Franse kunstenaar was zijn hele leven verbonden met de Franse hoofdstad Parijs. Hij werd er geboren en ontwikkelde er zijn kunst aan het einde van de 18e en het begin van de 19e eeuw. Zijn passie voor kunst is geen toeval. Horace Vernet is namelijk de zoon van Antoine Charles Horace Vernet, een zeer gewaardeerd schilder en gerenommeerd lithograaf. Onder zijn begeleiding ontwikkelde de Fransman zijn vaardigheden. Ook Jean-Michel Moreau, tekenaar, schilder en illustrator, was betrokken bij de opleiding van de volgende generatie kunstenaars. Het kan dus gerust gesteld worden dat deze twee vertegenwoordigers van de artistieke wereld de grootste invloed hebben uitgeoefend op de schilderijen van Horace Vernet. Ook de Fransman zelf wilde graag zijn kennis delen. Hij was bijzonder gesteld op de Poolse kunstenaarsgemeenschap en gaf onder meer les aan Józef Brodowski en January Suchodolski. Hij werd ook de peetvader van Wojciech Horace Kossak.


 

Reproducties van schilderijen van Horace Vernet aan de muur

Wat betreft de thematiek werd het werk van de Fransman gedomineerd door de historische schilderkunst. Hij was vooral zeer gesteld op het uitbeelden van beroemde militaire- of gevechtstaferelen. Daarnaast maakte hij graag jachtschilderijen en portretten. Reproducties van schilderijen van Horace Vernet zijn een echte traktatie voor geschiedenisliefhebbers. Deze schilderijen, vol bijzondere details, zullen uw woonkamer, gang of studeerkamer verfraaien en u het gevoel geven dat u zich in een internationaal museum of kunstgalerie bevindt. De reproducties van Horace Vernet die verkrijgbaar zijn in de bimago webwinkel onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de uitvoering en de aandacht voor detail. U kunt kiezen uit: een Premium Print afdruk met een driedimensionaal oppervlak, een afdruk op doek of een handgeschilderd schilderij.