inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Honoré Daumier Art Reproducties en Copyart van Great Painters

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij The Washerwoman
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Chess Players
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Kiss
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Rescue
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Sancho and Don Quixote
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij A Box at the Theatre
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Judge, Woman and Child
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Honoré Daumier was een Franse schilder, een van de meest opvallende vertegenwoordigers van het 19e-eeuwse realisme. Hij werd bekend als een vernietigende politieke karikaturist en tegelijkertijd een vooraanstaand onderzoeker van de gebruiken van zijn tijd. Op bimago hebben we een collectie van Honore Daumier reproducties gemaakt, waarin je voornamelijk intrigerende genretaferelen zult vinden. De reproducties van Honore Daumier passen perfect bij houten meubels en zware gordijnen.

Schilderijen van Daumier

De schilderijen van Honoré Daumier - een Franse kunstenaar - hebben zeker hun stempel gedrukt op de geschiedenis van de wereldwijde schilderkunst. De schilder wordt vandaag de dag nog steeds beschouwd als één van de meest vooraanstaande vertegenwoordigers van het 19e-eeuwse realisme. Naast schilderijen maakte Daumier ook beeldhouwwerken, tekeningen en prenten. Zijn lithografieën leverden hem grote bekendheid op. De kunstenaar was ook niet schuw voor satire en karikatuur. Zijn werken werden bejubeld door namen als Manet, Picasso, van Gogh en Pissaro. De schilderijen van Honoré Daumier werden zeker als een soort doorbraak beschouwd. Zijn oeuvre is op zekere wijze een afspiegeling van de toenmalige realiteit, zowel sociaal als politiek. Opmerkelijk om te vermelden is dat hij zes maanden in de gevangenis belandde voor het maken van een karikatuur van Gargantua. Tot zijn beroemdste schilderijen behoren "Don Quichot" en "De Wasvrouw".


 

Reproducties van de schilderijen "Don Quichot", "De Wasvrouw" en andere werken van Daumier

Het aanbod van de bimago webwinkel omvat reproducties van hoge kwaliteit van schilderijen van Daumier. Naast de eerder genoemde "Don Quichot" en "De Wasvrouw" zijn dat bijvoorbeeld "De Schaakspelers" en "De Loge". Wij bieden Premium Print kwaliteit die zich onderscheidt door de driedimensionaliteit van de afbeelding en daarnaast bieden we hoogwaardige afdrukken aan. Reproducties van schilderijen van Daumier zijn het perfecte geschenk voor kunstkenners. De genretaferelen zetten aan tot nadenken, maar zijn ook bevorderlijk voor zowel concentratie als ontspanning. Daarom is het een goed idee om ze op te hangen in het kantoor, de studeerkamer of de woonkamer. Hun verzadigde maar toch ingetogen kleuren zullen de klassieke uitstraling van de ruimte zeker ten goede komen. Natuurlijk houten vloeren of meubels, sierlijsten of zware, lange gordijnen zullen het sublieme karakter van de schilderijen zeker benadrukken.