inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Hokusai Katsushika

Categorieën
Filters

Filters

Kleur

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Ben je gefascineerd door de Japanse cultuur en kunst? Wil je een vervanging voor het Land van de Rijzende Zon in je vier muren creëren? Mis de reproductie van Hokusai Katsushika niet - een van de grootste Japanse schilders, bekend om zijn kleurrijke ukiyo-e-houtsneden. Deze schilderijen onderscheiden zich door expressieve vormen en sterke kleurovergangen. Ontdek het potentieel van reproductie van Hokusai Katsushika en creëer jou kamerarrangement met een vleugje Oriënt!

Reproducties van de schilderijen van Katsushika Hokusai

De schilderijen van Katsushika Hokusai zijn een ware traktatie voor liefhebbers van de Japanse kunst en cultuur. Deze beroemde kunstenaar, landschapsschilder, karikaturist en illustrator die in de tweede helft van de 18e eeuw werd geboren, wordt tegenwoordig erkend als één van de meesters van de Japanse kunst die bekend staat als ukiyo. Zijn werken stralen daarom een zekere levensvreugde en hedonisme uit. De beroemde schilderijen zullen de perfecte aanvulling zijn op lichte en ruimtelijke interieurs. Expressieve vormen en sterke kleurovergangen komen zeer goed tot hun recht op gladde muren in moderne interieurs. Grijs, wit en allerlei pasteltinten zijn bijzonder geschikt om te combineren met deze werken. De kunstwerken van Katsushika Hokusai zullen het huishouden in een staat van rust en ontspanning brengen. Het is daarom de moeite waard ze in de woon- of slaapkamer op te hangen. De reproducties zijn ook een goede aanvulling op de inrichting van een restaurant waar gerechten worden geserveerd uit het land van de rijzende zon. Met Oriëntaalse schilderijen en weelderige planten zal deze reproductie een verbluffende creatie in het interieur teweeg brengen.


 

Beroemde schilderijen van Katsushika Hokusai

De schilderijen van Katsushika Hokusai zijn een zeer dankbaar geschenkidee, zelfs voor diegenen die geen interesse hebben voor kunst. De interessante kleurstellingen en ongewone wijze waarop de landschappen zijn afgebeeld zullen niet alleen verrukken als wanddecoratie, maar ook een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger. In het aanbod van de webwinkel van bimago kunt u één van de meest beroemde werken van de Japanse kunstenaar vinden: "De Grote Golf bij Kanagawa". Het is één van 's werelds beroemdste houtsneden en maakt deel uit van de serie "Zesendertig gezichten op de berg Fuji". Naast de houtsnede met de afbeelding van een aanzwellende golf zijn er nog 46 andere uitstekende prenten. De reproductie van "De Grote Golf bij Kanagawa" is verkrijgbaar als groot fotobehang en als schilderij op doek in verschillende kleurvarianten.