inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Hieronymus Bosh - reproducties op canvas van de beroemdste werken

Categorieën
Filters

Filters

Kleur

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij The Earthly Paradise
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Last Judgement
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Hell
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij The Earthly Paradise
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Paradise
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Conjuror
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij The Earthly Paradise
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Christ in Limbo
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij The Adoration of the Magi
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij The Creation of the World
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Hell
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij St. Jerome
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Earthly Paradise
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij St.James and the Magician
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij St. Antony
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Last Judgement
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Last Judgement
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Two Slavetraders
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Hell
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Ship of Fools
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij The Vagabond
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Last Judgement
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij The Tree-Man
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Hell
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Hell
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Hieronymus Bosch was een Nederlandse schilder aan het begin van de laatgotiek en de vroege noordelijke renaissance. Hij schilderde vooral taferelen uit het dagelijks leven en religieuze thema's met elementen van fantasie. Zijn schilderijen worden gekenmerkt door een complexe symboliek over de menselijke zondigheid. Om het werk van deze kunstenaar te bewonderen kun je de muren decoreren met reproducties. Hieronim Bosch reproducties zijn canvas prints en canvas schilderijen die tot in de kleinste details weerspiegelen!

Schilderijen van Bosch en hun invloed op de ontwikkeling van de schilderkunst

Jheronimus Bosch was een Nederlandse schilder en tekenaar die werkzaam was rond de eeuwwisseling van de late gotiek en de vroege renaissance. De schilderijen van Jheronimus Bosch hebben een zeer uiteenlopende thematiek: scènes uit het dagelijks leven met een rijke morele inhoud, religieuze scènes met fantasierijke aspecten en autonome werken met voorstellingen van een irrationele wereld ontbreken er niet in. Toch worden de schilderijen van de Nederlandse kunstenaar het meest geassocieerd met voorstellingen van hemel en hel in schilderijen als ''Tuin der Lusten'' en ''Laatste Oordeel''. Bosch' werk wordt gekenmerkt door complexe en ingewikkelde symboliek die meestal betrekking heeft op zondigheid en menselijke onvolmaaktheid. Zijn voortreffelijke werken als "De Verzoeking van de Heilige Antonius", "De Hel" en andere Bijbelse taferelen hebben een grote invloed gehad op het werk van latere kunstenaarsgeneraties. Met hun originele karakter en ongebruikelijke artistieke bewerkingen inspireerden de schilderijen van Bosch de surrealisten van de 20e eeuw.


 

Reproducties van de werken van Jheronimus Bosch in de galerij van bimago

De uitzonderlijke schilderijen van Jheronimus Bosch blijven nog altijd grote belangstelling wekken. Vandaar dat wij, denkend aan de liefhebbers van zijn kunst, een collectie hebben samengesteld van de beroemdste werken van Jheronimus Bosch die perfect zullen zijn als wanddecoratie voor huiselijke- of kantoorinterieurs. Met het bestellen van één van onze schilderijen zult u dagelijks kunnen genieten van de schilderkunst van deze kunstenaar, zonder dat u daarvoor musea en kunstgalerijen hoeft te bezoeken. De werken van Jheronimus Bosch die in de bimago winkel worden aangeboden weerspiegelen het meesterlijke kunstenaarschap en de individuele stijl van deze schilder. Elke reproductie is beschikbaar als hoogwaardige afdruk op canvas, waarop de fijnste details zullen worden weergegeven. Iedere reproductie kan ook worden besteld in Premium Print druktechniek. Deze techniek is gebaseerd op het aanbrengen van een transparante vernis die het werk de glans en de textuur geeft die kenmerkend zijn voor olieverfschilderijen. De hoge kwaliteit van de schilderijen garandeert dat de bestelde reproductie perfect zal passen in een elegante woonkamer of kantoor. 

"Tuin der Lusten", "De Marskramer" en andere werken van Jheronimus Bosch

De collectie van meer dan 170 reproducties van Jheronimus Bosch omvat zowel de beroemdste werken van de kunstenaar als de fragmenten van bekende schilderijen. In de bimago galerij zijn genretaferelen zoals ''De Goochelaar'' en ''De Marskramer'' te zien die de realiteit van het Nederland van die tijd weergeven. De schilderijen van Bosch staan bekend om hun allegorische voorstellingen vol symbolen en fantasierijke wezens. Schilderijen als "De Keisnijding" of "Zeven Hoofdzonden" intrigeren vanwege de wereld die in deze werken wordt afgebeeld. De "Tuin der Lusten" en "Laatste Oordeel" van Jheronimus Bosch zijn ook in deze collectie opgenomen. In onze galerij vindt u ook fragmenten van afzonderlijke werken die als op zichzelf staande schilderijen een andere dimensie verkrijgen. Fantasievolle figuren en scènes vol met gruwelijke taferelen uit de hel hebben ongetwijfeld een sterk effect op de kijker. Geen wonder dat de schilderijen van Jheronimus Bosch hun tijd ver vooruit waren en de volgende generaties van kunstenaars inspireerden. 

Reproducties van de werken van Jheronimus Bosch en andere schilderijen van grote meesters bij bimago

Als u van adembenemende werken van beroemde schilders houdt, beperk u dan niet alleen tot het verkennen van de collectie schilderijen van Jheronimus Bosch. Wij nodigen u uit om reproducties te bekijken van andere grote meesters, zoals Vincent van Gogh, Albrecht Dürer, Leonardo da Vinci of Claude Monet. In onze bimago webwinkel bieden wij meer dan 9000 reproducties op canvas aan. Onder de kunstenaars vindt u de meest vooraanstaande kunstenaars uit de middeleeuwen of de renaissance, maar ook meesters van het impressionisme of de hedendaagse kunst. Reproducties van schilderijen van Jheronimus Bosch en andere grote meesters zijn verkrijgbaar als hoogwaardige afdrukken op doek. Dit garandeert dat de gereproduceerde details en kleuren niet afwijken van het origineel. Reproducties van schilderijen van beroemde schilders zijn een gelegenheid om uw woning te versieren met uw favoriete werk van een kunstenaar naar keuze. Deze collectie zal zeker in de smaak vallen bij kunstliefhebbers en bij mensen die op zoek zijn naar elegante wanddecoraties.