inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Giovanni Segantini

Categorieën
Filters

Filters

Kleur

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Pascoli alpini
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Ritorno dal bosco
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij La racolta del fieno
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij La lavandaia
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij A messa prima
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij La vanità
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Return from the Woods
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Il reddito del pastore
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Le cattive madri
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Capriolo morto
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Dea pagana
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Self-portrait
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Mezzogiorno sulle Alpi
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Costume grigionese
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Rest in the Shade
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Plowing peasant
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Frucht der Liebe
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Fantastische compositie en intrigerende kleuren - dit zijn de kenmerken van de schilderijen van Giovanni Segantini, een Italiaanse schilder die creëert in de trend van naturalistisch realisme en symbolistisch neo-impressionisme. De kunstenaar is de auteur van talrijke landschappen, betoverend door het spel van licht en schaduw, evenals genretaferelen en stillevens. Je hoeft niet per se musea te bezoeken om ze te bewonderen - je kunt je muren versieren met Segantini reproducties uit de bimago collectie.

Reproducties op canvas van Giovanni Segantini

Giovanni Battista Emanuele Maria Segatini, bekend onder de naam Giovanni Segantini, was een 19de-eeuwse Italiaanse schilder die werkte in de stromingen van het naturalistische realisme en het symbolische neo-impressionisme. Gedurende de eerste jaren van zijn carrière schilderde hij voornamelijk composities en plein air en stillevens voordat hij zich toelegde op sfeervolle dorpslandschappen en genretaferelen die vaak waren gerelateerd aan religieuze thema's. De volgende fase in het oeuvre van de meester bestaat uit talrijke alpenlandschappen in lichte kleurschakeringen, hij ging over op een divisionistische manier van schilderen en maakte af en toe creaties in de techniek van het pointillisme; de creatie van een beeld door het op te vullen met dicht op elkaar geplaatste stippen en streepjes. De werken die Giovanni Segantini heeft gemaakt maken tot op de dag van vandaag indruk door hun fantastische compositie, intrigerende kleuren en uitvoeringstechniek. Ook de thematiek bleek dermate tijdloos dat liefhebbers van perfect gedecoreerde interieurs de schilderijen van deze kunstenaar vandaag de dag in hun huis willen hebben. Aangezien de originelen niet voor gewone stervelingen verkrijgbaar zijn schiet bimago te hulp met de uitstekende reproducties van de mooiste werken van de hand van Giovanni Segantini.


 

Reproducties van de schilderijen van Giovanni Segantini aan de muur 

Reproducties van schilderijen van Giovanni Segantini zijn een ware traktatie voor alle liefhebbers van naturalistische schilderkunst en bewonderaars van landschappen die zich graag vergapen aan het kunstige spel van licht en schaduw. Dit soort doeken zal een stijlvolle, maar subtiele interieurdecoratie vormen zonder overdreven pathos. Vooral als ze worden opgehangen aan de muur van een woonkamer, slaapkamer of eetkamer die is ingericht in rustieke stijl, of waarin een landelijke sfeer behendig wordt gecombineerd met moderniteit. Alpenlandschappen passen ook perfect in het karakter van hotelruimtes en zullen een interessant decoratief element vormen in een kantoor of restaurant.