inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Giovanni Paolo Panini schilderijen

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Giovanni Paolo Pannini was een 18e-eeuwse Italiaanse schilder. Aanvankelijk hield hij zich bezig met decoratieve schilderkunst, later legde hij zich toe op publieke voorstellingen van ceremonies en recepties. Zijn schilderijen op doek worden gekenmerkt door een perfecte reconstructie van het gebouw en heldere kleuren. Om de artistieke waarde van het schilderij te benadrukken, is het de moeite waard om een ​​wandlamp als extra lichtbron te gebruiken.

Canvas prints van Giovanni Paolo Panini

Giovanni Paolo Pannini is een Italiaanse schilder en architect die leefde in de 18e eeuw. Hij ontwikkelde zijn atelier in Rome, een stad vol kunst. Hij studeerde tekenen bij Benedett Luti, waardoor hij een van de beste decorateurs van paleizen was. De kunstenaar werd zelf lid van de Congregazione dei Virtuosi al Pantheon en gaf ook lezingen aan de Academie van Sint-Lucas en de Académie de France. Zijn werk beïnvloedde artiesten als Hubert Robert, Bernardo Bellotto, Antonio Joli. Giovanni Paolo Panini specialiseerde zich in decoratieve schilderkunst. Zijn schilderijen zijn ook geweldige portretten van Rome. Zijn beroemdste werken vertegenwoordigen openbare feesten, ceremonies en processies. Kenmerkend voor Panini's schilderijen zijn monumentale, perfect nagemaakte gebouwen uit die tijd en heldere en helder verlichte kleuren.

lees meer beschrijving verbergen

Reproducties van Giovanni Paolo Panini's schilderijen voor aan de muur

Reproducties van Giovanni Pannini's schilderijen zullen een perfecte aanvulling zijn op een interieur dat is ingericht in een glamoureuze of meer klassieke stijl. Een indrukwekkende weergave van de Romeinse architectuur past goed bij donker antiek meubilair, het beste gemaakt van echt hout. Zulke verfijnde reproducties voegen elegantie toe aan de ruimte, en daarom zullen ze goed werken in zowel appartementen als commerciële gebouwen zoals: restaurant of hotel. Het is de moeite waard om het Panini-schilderij te laten zien door het aan het bed te hangen in de slaapkamer of op de bank in "https://www.bimago.nl/schilderijen/voor-de-kamer/woonkamer.html">de woonkamer. Het is ook een goed idee om een ​​extra lichtbron te gebruiken in de vorm van een wandlamp die het werk verlicht en al zijn artistieke waarden benadrukt. Achttiende-eeuwse doeken kunnen het beste worden opgehangen aan een gladde muur die in één kleur is geverfd, bijvoorbeeld wit, grijs of donker marineblauw of groen. Als er behang in de kamer is, is het beter om het kunstwerk er niet aan op te hangen, omdat het de foto dan te veel kan overstemmen en overweldigen. Reproducties van Panini's werken zijn ook een geweldig idee voor een uniek cadeau, vooral voor een schilderliefhebber.