inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-40% op schilderijen tot 2023/12/10 Gratis levering boven 99€

Georg Friedrich Kersting

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Still Life with Flowers
vanaf
€ 29,40
€ 49,00
Schilderij Man at his desk
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Man reading by Lamplight
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Herr auf einem Hügel
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij In front of the Mirror
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Caspar David Friedrich
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Woman binding a Garland
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Dame mit Schal
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Circular Fruit Piece
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Paar am Fenster
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij The Embroiderer
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Am Stickrahmen
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Bouquet of Flowers
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Die Stickerin
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Damenbildnis
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Apollo with the Hours
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Georg Friedrich Kersting was een Duitse schilder geassocieerd met de Biedermaier-periode. Zijn output bestaat voornamelijk uit portretten, genretaferelen en landschappen. De canvas prints van Kersting worden gekenmerkt door subtiele, licht ingetogen kleuren en veel aandacht voor detail! In bimago shop bieden we reproducties van Georg Kersting's schilderijen aan die een vleugje elegantie aan de kamers zullen geven. Deze schilderijen zullen het beste werken in interieurs die zijn ingericht in een klassieke, Engelse of Parijse stijl.

Reproducties op canvas van Georg Friedrich Kersting

Georg Friedrich Kersting was een Duitse schilder die zich specialiseerde in de biedermeier stijl. In zijn werken liet hij thema's naar voren komen die kenmerkend waren voor deze stroming en hij werd bekend als één van de meest vooraanstaande schilders die schilderijen maakte van interieurs. Naast taferelen van burgerlijke interieurs schilderde hij ook portretten en romantische landschappen. Het is interessant dat Georg Friedrich Kersting zich tijdens zijn leven niet alleen ontpopte als een voortreffelijk schilder, maar dat hij eveneens vocht in het Pruisische leger, tekenles gaf aan kinderen van Poolse aristocraten en de leiding had over het schildersatelier van de Koninklijke Saksische Porseleinfabriek in Meissen. De schilderijen op canvas van Georg Friedrich Kersting worden gekenmerkt door subtiele, ietwat sombere kleuren, een enorme aandacht voor details en uitstekende weergaven van menselijke figuren. Tot zijn bekendste werken behoren onder andere "De naaister" en "Caspar David Friedrich in zijn atelier". Originele schilderijen van de meester zijn te bewonderen in Europese en mondiale musea en in het aanbod van bimago zijn reproducties van uitstekende kwaliteit te vinden. U kunt kiezen uit exemplaren in verschillende formaten, verkrijgbaar als traditionele afdruk op doek of een Premium Print afdruk die zich onderscheidt door een fantastische dieptewerking en glans die kenmerkend is voor olieverfschilderijen.


 

Reproducties van schilderijen van Georg Friedrich Kersting voor aan de muur

Reproducties van schilderijen van Georg Friedrich Kersting zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar elegante en verfijnde decoraties, uitgevoerd in een ingetogen sfeer. De kunstwerken van de kunstenaar voldoen perfect aan deze voorwaarden en passen daarom goed bij klassieke interieurs en gezellige inrichtingen in de kleuren grijs, marineblauw of bruin. Kopieën van portretten of landschappen van Georg Kersting zullen fantastisch staan aan de muur van een woonkamer in Engelse stijl, maar ook in een slaapkamer in Parijse sferen. Ze kunnen ook een origineel geschenk zijn voor liefhebbers van romantische kunst of bewonderaars van de biedermeier kunst.