inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma
-50% op fotobehang tot 2022/10/06 Gratis levering boven 59€ Promotie verloopt: : :

Frederic Leighton schilderijen

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Frederic Leighton is een Britse schilder en beeldhouwer, een vooraanstaande vertegenwoordiger van het Victoriaanse classicistische academisme. Hij maakte voornamelijk schilderijen op canvas geïnspireerd door de oudheid, portretten en illustraties. Als je dagelijks Britse schilderkunst wilt ervaren zonder musea te bezoeken, kies dan voor reproducties van Frederic Leighton van bimago! Afbeeldingsreproducties zijn beschikbaar op bimago als canvas prints of Premium Print!

Prints van Frederic Leighton

Frederic Leighton behoorde tot de Britse elite. Hij was een student van de University College School, hij studeerde ook in Florence, Rome, Frankfurt en Parijs. Hij werd ook lid van de prestigieuze Koninklijke Academie, de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten. Voor zijn dood won hij ook een aantal prijzen, waaronder het paar, de baron en de eer van Knight Academy. Als het op creativiteit aankomt, hebben de Britten die in de negentiende eeuw leefden een rijke erfenis achtergelaten. De schilder hield vooral van het creëren van historische, mythologische en mysterieuze allegorieën. Hij maakte ook tal van portretten, illustraties en zelfs bronzen sculpturen. De werken van Lord Federic werden gedomineerd door talrijke verwijzingen naar de kunst van de Renaissance en de oudheid. De beroemdste schilderijen van Frederic Leighton zijn werken als "Daedalus en Icarus", "Orpheus en Eurydice" en "Flammender Juni".

De schilderijen van Frederic Leighton voor aan de muur van een woonkamer of kantoor

Bimago biedt een brede selectie reproducties van de werken van Frederic Leighton. Hoogwaardige afdrukken, perfecte reproductie van details maken van de Britse schilderijen een perfect cadeau-idee. Bovendien kan de gekozen reproductie worden besteld in een van de beschikbare technieken: print op canvas, Premium Print en zelfs als handgeschilderde schilderijen. Het is vermeldenswaard dat de Premium Print-techniek zich onderscheidt door een driedimensionaal oppervlak, evenals het verbazingwekkende diepte-effect en de glans die inherent zijn aan olieverfschilderijen. De schilderijen van Frederic Leighton zullen de ontvanger zeker doen glimlachen. Ze zullen ook een geweldige aanvulling zijn op het interieurontwerp. Wanneer u besluit om een dergelijke aankoop te doen, is het de moeite waard om voor de juiste instelling te zorgen. Klassiek schilderen zal vooral in de smaak vallen bij gladde muren in gedempte kleuren en bij natuurlijk hout.