inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-40% op schilderijen tot 2023/12/10 Gratis levering boven 99€

Fernand Khnopff schilderijen

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Des caresses
vanaf
€ 32,40
€ 54,00
Schilderij Les Levres rouges
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij La défiance
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Une aile bleue
vanaf
€ 32,40
€ 54,00
Schilderij A Mask
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij I look my door upon myself
vanaf
€ 29,40
€ 49,00
Schilderij Les lèvres rouges
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Des roses
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Schumanns Werken zuhörend
vanaf
€ 29,40
€ 49,00
Schilderij Mask
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Der unheimliche Wald
vanaf
€ 29,40
€ 49,00
Schilderij L'encens
vanaf
€ 29,40
€ 49,00
Fernand Khnopff was een Belgische schilder die in de symbolistische beweging werkte. In zijn schilderijen combineerde hij realistische voorstellingen met de weergave van mysterieuze gemoedstoestanden, soms smokkelende spiritistische of occulte draden. Voor liefhebbers van dit soort schilderijen raden we reproducties van de schilderijen van Fernand Khnopff door bimago aan! Deze intrigerende en niet voor de hand liggende beelden passen perfect in de sfeer van avant-garde kamers of zelfs een minimalistische kantoorruimte.

Reproducties van Fernand Khnopff

Fernand Khnopff is een van de bekendste Belgische symbolistische schilders en een uiterst getalenteerde graficus en beeldhouwer. Hij was een van de oprichters van de Les XX-groep en verkondigde de wens om kunst in het dagelijks leven te introduceren en open te staan voor nieuwe trends zoals het impressionisme, postimpressionisme en symboliek. Fernand Khnopff combineerde in zijn werk realisme met de buitenzintuiglijke wereld, zoals blijkt uit intrigerende schilderijen, vol stilte en isolatie, en met de tijd ook spirituele en occulte draden smokkelend. Fernand Khnopff was een heel specifieke schilder, die niet voor de hand liggende en in zekere zin metafysische beelden maakte. Daarom roept zijn werk verschillende gevoelens op: van vreugde, via verrassing en eindigend met onbegrip. Dit doet echter niets af aan zijn talent, want hij wordt gewaardeerd door critici en kunstkenners over de hele wereld. Als je ook een van de fans bent van de symbolische schilderijen van Fernand Khnopff, vind je in bimago uitstekende reproducties van zijn beroemdste en meest gewaardeerde werken. Dergelijke prints, ingelijst in de juiste lijsten, zullen zeker een geweldige decoratie zijn voor uw huis, kantoor of appartement.


 

Reproducties van schilderijen van Fernand Khnopff voor aan de muur

Reproducties van de schilderijen van Fernand Khnopff zijn, vanwege het onderwerp, de kleuren en de creatieve expressie van de kunstenaar, een ware traktatie voor liefhebbers van avant-gardistische ruimtes en eclectische interieurs, waarin klassiekers harmonieus samengaan met moderniteit. Portretten en andere schilderijen van hem zullen een interessant en tegelijkertijd zeer expressief accent in de kamer zijn, daarom is het de moeite waard om ze op een plek op te hangen zonder onnodige texturen, patronen en intense kleuren. De werken van Fernand Khnopff passen dus perfect op een lichte muur in de woon- of slaapkamer, maar ook in een minimalistisch kantoor of studeerkamer.