inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma
-50% op fotobehang tot 2022/10/06 Gratis levering boven 59€ Promotie verloopt: : :

Duccio di Buoninsegna

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Maestà
vanaf
€ 24,50
Schilderij Maestà
vanaf
€ 24,06
Schilderij Maestà
vanaf
€ 24,35
Schilderij Maestà
vanaf
€ 24,50
Schilderij Maestà
vanaf
€ 24,35
Schilderij Maestà
vanaf
€ 24,35
Schilderij Maestà
vanaf
€ 24,15
Schilderij Maestà
vanaf
€ 24,40
Schilderij Maestà
vanaf
€ 24,40
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Duccio di Buoninsegna was een van de meest invloedrijke Italiaanse kunstenaars van zijn tijd. Geboren in Siena, Toscane, werkte hij voornamelijk met tempera en, zoals de meeste van zijn tijdgenoten, schilderde hij religieuze thema's. Zijn werken omvatten de Madonna van Rucellai voor Santa Maria Novella en de legendarische Maesta, gemaakt voor de kathedraal van Siena. Hij is ook de auteur van het Madonna-schilderij, dat werd aangekocht door het Metropolitan Museum of Art in New York voor een geschat bedrag van $ 45 miljoen.

Duccio di Buoninsegna - beroemde schilderijen collectie

Duccio di Buoninsegna is bekend voor interessant ideeën in zijn art work. Art reproducties collectie van Duccio di Buoninsegna's schilderijen bestaat uit de beroemdste kunstwerken van deze schilder, die beschikbaar zijn op bimago gallery. Als u een unieke stijlliefhebber bent, welke Duccio di Buoninsegna die door zijn kunstwerken wordt aangeboden, deze collectie komt overeen met uw verwachtingen ! In Duccio di Buoninsegna collectie van bimago winkel vindt u de meest belangrijke bekende schilderijen van deze artiest. Duccio di Buoninsegna maakte grote invloed op kunst uit zijn tijd en vond veel discipelen, die de stylistiek van deze kunstenaar voortzetten. Nu kunt u kiezen uit een aantal reproductie schilderijen gemaakt door deze schilder om uw woonkamer te versieren. Garantie van hoge kwaliteit, dat kopie schilderijen in uw interieur geweldig zullen zien. Duccio di Buoninsegna - bekijk rich bieden de schilderijen van deze kunstenaars en laat kunst in uw huis dankzij kopieën van zijn beroemde schilderijen. Op bimago shop vindt u meer dan 4,000 art reproducties - bekijk ons ​​attractive aanbod.

Laat meer zien Laat minder zien

Rijk aanbod van reproductie schilderijen

Duccio di Buoninsegna is een schilder, waarvan de kunstafdrukken zeer hoge prijzen verkrijgen en u kunt ze bewonderen in wereldbekende kunst Galerijen. Gelukkig op bimago winkel reproductie schilderijen prijzen in betaalbare prijzen, dus amazing decoratie elementen. Duccio di Buoninsegna bereikt in schilderijen perfect kunst en unieke stijl. Als u ook de werken van deze kunstenaar liefheeft, zoals het werk van deze kunstenaars, nodigen wij u uit om ons aanbod te kennen, dat bestaat uit kunstreproducties. Op onze galerij afdrukken van Duccio di Buoninsegna collectie zijn beschikbaar in de hoogste kwaliteit afgedrukt. Daarnaast geselecteerde kunstwerken die u kunt bestellen gedrukt met Premium Print techniek of als handgeschilderde producten .In Duccio di Buoninsegna schilderijen collectie kunt u zorgvuldig geselecteerd kunstwerken van waaruit u kunt uw favoriete reproprint vinden. Als u zoekt elegante wanddecoratie, dan zal je niet teleurstellen. Wij raden u aan aan Duccio di Buoninsegna collectie, waarin u de perfecte decoration voor uw interiors of perfect cadeau kunt vinden voor uw geliefden.