inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Ambrogio Lorenzetti schilderijen

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

De Italiaanse schilder Ambrogio Lorenzetti wordt beschouwd als de schepper van de eerste landschappen in de geschiedenis van de Europese schilderkunst. Wat zijn werk onderscheidde van de toenmalige kunstenaars was het gebruik van een perspectief dat zijn schilderijen een unieke diepte gaf! Naast landschappen schilderde Lorenzetti ook taferelen uit het dagelijks leven en religieuze taferelen op zijn doeken. Ambrogio Lorenzetti reproducties van bimago zijn een brede collectie van de meest bekende schilderijen op canvas.

Reproducties op canvas door Ambrogio Lorenzetti

Ambrogio Lorenzetti was een Italiaanse schilder die leefde aan het begin van de 13e en 14e eeuw. Hij maakte voornamelijk fresco's die het interieur van kerken en openbare gebouwen in Siena en Florence sierden. Ambrogio's broer Pietro was ook schilder. Zijn werk, hoewel niet zo algemeen bekend als andere schilders, had een enorme impact op de ontwikkeling van de kunst. Ambrogio Lorenzetti is waarschijnlijk de maker van de eerste landschappen in de geschiedenis van de Europese schilderkunst. Kenmerkend voor zijn werken is perspectief, waarvan het gebruik in schilderijen in zijn tijd niet gebruikelijk was. Hierdoor zijn Lorenzetti's schilderijen vol leven en lijken ze meer dan andere uit die periode de werkelijkheid te weerspiegelen. In de bimago online shop vind je een grote selectie kunstreproducties van Ambrogio Lorenzetti schilderijen op canvas. U kunt kiezen voor een hoogwaardige afdruk op canvas of een premium print, waarop u dankzij een speciale techniek van handmatig aanbrengen met een transparant penseel de schilderkunstige textuur en glans kunt zien die kenmerkend zijn voor olieverfschilderijen.


 

Reproducties van schilderijen van Ambrogio Lorenzetti

Ambrogio Lorenzetti creëerde, net als andere kunstenaars uit die tijd, religieuze werken. Zijn werk bevat echter ook verwijzingen naar wereldlijke thema's, taferelen uit het dagelijks leven en landschappen. Deze diversiteit zorgt ervoor dat iedereen zijn gading vindt tussen de werken van Lorenzetti. Reproducties van schilderijen zullen een perfecte decoratie zijn, niet alleen voor klassiek en elegant ingerichte huizen. Ook kunstliefhebbers die de eenvoud van het decor waarderen, kunnen de muren decoreren met reproducties van Ambrogio Lorenzetti. Omdat de schilderijen van deze kunstenaar verwijzen naar de Byzantijnse stijl, is er veel goud, blauw en paars op terug te vinden. Ze passen perfect bij andere decoraties van vergelijkbare kleuren, gouden posters in elegante lijsten of vergulde lampen.