inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-40% op schilderijen tot 2023/12/10 Gratis levering boven 99€

Adrian Ludwig Richter

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Sommerlust
vanaf
€ 29,40
€ 49,00
Schilderij Mittagszeit
vanaf
€ 32,40
€ 54,00
Schilderij Civitella
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Forest Spring near Ariccia
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Sommerszeit
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Heimkehr
vanaf
€ 29,40
€ 49,00
Schilderij The Watzmann
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Lake in Riesengebirge
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Harpner Returning Home
vanaf
€ 29,40
€ 49,00
Schilderij Tivoli
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Christnacht
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Salzburg landscape
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Ariccia
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Ave Maria
vanaf
€ 29,40
€ 49,00
Schilderij Auf der Bergeshöh
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Ludwik Richter was een Duitse schilder, schoonheidsspecialiste en filosoof en tevens een van de belangrijkste grondleggers van de romantische Duitse filosofie van de negentiende eeuw. De schilder besteedde bijzondere aandacht aan de natuur en daarom zijn er in zijn oeuvre zoveel landschappen en genretaferelen tegen de achtergrond van de natuur. Een breed scala aan werken van Ludwik Richter passen op de muren van bijna elke kamer - woonkamer, slaapkamer, kantoor of keuken. Bekijk onze galerij!

Reproducties van werken van Adrian Ludwig Richter

Adrian Ludwig Richter was een Duitse schilder en tekenaar die gespecialiseerd was in landschapsschilderkunst, met speciale nadruk op Italiaanse landschappen. Hij vond dat mensen in harmonie en evenwicht met de natuur moesten leven, daarom richten zijn schilderijen zich duidelijk op deze harmonie. De werken van Ludwig Richter bevatten veel groen, verrukken met fantastische kleurverzadiging en een idyllische, enigszins sprookjesachtige sfeer. Legenden en sprookjes waren een van de favoriete motieven van de schilder en zijn fascinatie voor dit soort literatuur leidde ook tot uitstekende illustraties voor 19e-eeuwse Duitse boeken. Adrian Ludwig Richter maakte onder meer illustraties voor de wereldberoemde ""Sprookjes van de gebroeders Grimm"". Het schilderij van Adrian Ludwig Richter en zijn romantische dimensie tot op de dag van vandaag verrukken kunstliefhebbers. De originele werken van de meester zijn te bewonderen in de beste musea over de hele wereld - van New York, via Dresden en Leipzig tot zijn geboorteland Wrocław. Fantastische reproducties kunnen het oog behagen van iedereen die besluit om te profiteren van het extreem rijke aanbod van bimago.


 

De schilderijen van Adrian Ludwig Richter als reproducties

Reproducties van de schilderijen van Adrian Ludwig Richter zijn een uitstekend voorstel voor alle liefhebbers van 19e-eeuwse Duitse schilderkunst, maar ook voor liefhebbers van uiterst charmante landschappen en fantastische, sprookjesachtige motieven. Dit soort decoraties passen perfect bij klassieke interieurs, maar ook bij moderne, eclectische ruimtes waarin eigentijds meubilair verweven is met historische accenten. Schilderijen op canvas van Richter zijn niet alleen de moeite waard om te kiezen voor representatieve woonkamers of kantoren, maar ook voor speelkamers of kinderkamers. Hun sprookjesachtige sfeer en vol diepe kleuren zullen kinderen zeker bekoren, en het werk zelf in combinatie met een goed gekozen lijst zal een fantastische decoratie van de kamer zijn.