Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren

Wallpapers voor jongenskamer

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Frisky Deer
vanaf
€ 39,00
Behang Pastel Deer
vanaf
€ 39,00
Behang Happy Deer
vanaf
€ 39,00
Behang Winter Climate
vanaf
€ 39,00
Behang Dog Tracks
vanaf
€ 39,00
Behang Tiger Roar
vanaf
€ 39,00
Behang Lazy Cats
vanaf
€ 39,00
Behang Sweet Deer
vanaf
€ 39,00
Behang Cute Wolf
vanaf
€ 39,00
Behang Wolf's Head
vanaf
€ 39,00
Behang Wild and Free
vanaf
€ 39,00
Behang Star Horses
vanaf
€ 39,00
Behang Cat Tunes
vanaf
€ 39,00
Behang Smart Cats
vanaf
€ 39,00
Behang Sea Shoal
vanaf
€ 39,00
Behang Winged Dogs
vanaf
€ 39,00
Behang Lively Cats
vanaf
€ 39,00
Behang Spotted Dogs
vanaf
€ 39,00
Behang Cat Milk
vanaf
€ 39,00
Behang Cat Behaviors
vanaf
€ 39,00
Behang Funny Border
vanaf
€ 39,00
Behang Dog Yoga
vanaf
€ 39,00
Behang Triangles Rain
vanaf
€ 39,00
Behang Colourful Zoo
vanaf
€ 39,00
Behang Cars
vanaf
€ 39,00
Behang Crazy Giraffes
vanaf
€ 39,00
  1. 1
  2. 2

Boys Wallpaper

Een vriendelijke inrichting en een goede sfeer zijn een van de basisvereisten waaraan een kinderkamer moet voldoen. Een geweldige oplossing is het gebruik van behang voor de jongenskamer. Dankzij dit zal de peuter zich zelfverzekerd voelen en graag tijd doorbrengen in zijn eigen koninkrijk. Op jongensbehang staan ​​motieven en personages die jongens goed herkennen. Het is buitengewoon belangrijk dat onze kinderen een plek hebben waar ze kunnen spelen en de wereld kunnen ontdekken. Zelfs als u uw kind geen aparte kamer kunt geven, is het de moeite waard om wat ruimte in uw huiskamer te maken. Dit is waar wallpapers voor jongens te hulp schieten. Het volstaat om een ​​behang met een kindermotief op een fragment van de muur te plakken. Zo wijzen we voor hem een ​​ruimte in de ouderkamer aan.
Dus hoe moet het behang van een jongenskamer eruit zien? Het belangrijkste is dat het moet worden aangepast aan zijn karakter en interesses. Het is ook de moeite waard om de kleur te kiezen die ons kind het leukst vindt. Een behang voor een jongen kan je favoriete dier, sprookjesheld of speelgoed voorstellen. Behang met dinosaurussen, dierentuinen of auto's is van groot belang. Gedempte kleuren passen perfect bij lichte meubels. Het heeft ook een kalmerend effect op de baby, vooral als deze nog klein is en niet uit zichzelf kan kalmeren. Pasteltinten zijn een tijdloze klassieker die zich nooit zal vervelen. Bovendien, naarmate je ouder wordt, kan een kleine verandering van accessoires een kamer transformeren zonder het behang te veranderen.

Laat meer zien Laat minder zien

3D-achtergrond voor een jongen

Het interieur inrichten voor een peuter is niet zo ingewikkeld. De problemen beginnen als het kind ouder wordt. Vaak veranderende smaken, het verlangen naar onafhankelijkheid en rebellie maken deze taak veel moeilijker. In deze situatie is het de moeite waard om te wedden op een ongebruikelijke oplossing die zelfs de meest veeleisende tieners tevreden zal stellen, namelijk 3D-achtergrond. Dankzij het driedimensionale effect kun je de ruimte volledig veranderen, waardoor deze een heel ander karakter en formaat krijgt. Het is de moeite waard om zo'n aantrekkelijk motief op het hele oppervlak van één muur aan te brengen en de rest van de kamer soepel te schilderen. Hierdoor krijgt het interieur diepte, maar wordt het niet vervormd. Bimago biedt verschillende soorten 3D-achtergronden. We kunnen er afbeeldingen vinden van paradijselijke eilanden, abstracte vormen, geometrische figuren of tunnels die zijn ontworpen om de ruimte visueel te vergroten.
Achtergronden voor een jongen voor een kamer zijn heel eenvoudig en snel te installeren, dus zelfs een tiener zal er zonder problemen mee om kunnen gaan. Modieuze patronen kunnen gemakkelijk worden gewijzigd, dus het is een goede oplossing voor een opgroeiende jongen. Bij het kiezen van 3D-behang is het de moeite waard om meubels en accessoires te kiezen, zodat de hele ruimte consistent is. Deze moderne, abstracte ontwerpen komen het best tot hun recht met minimalistische meubels in contrasterende tinten. Hoe gekker het thema, hoe meer u zich kunt veroorloven.

Achtergronden voor jongenskamer

Zorg er bij het inrichten van een kamer voor dat het behang van de jongen geen extreme emoties bij het kind oproept. Te felle kleuren of patronen kunnen een negatief effect hebben op de peuter. Behang voor een jongenskamer moet passen bij de leeftijd van de huurder. Het is normaal dat uw kind naarmate het ouder wordt andere behoeften en interesses heeft. Een behang voor een 10-jarige jongen zal aanzienlijk verschillen van dat voor een 16-jarige, om nog maar te zwijgen van baby's. Zelfklevend behang voor een jongenskamer is ook een bewezen oplossing voor oneffenheden en vuile muren. Dergelijke ongelukken komen vooral bij tieners voor. Bij het plaatsen van het behang kunnen we er zeker van zijn dat de muur niet snel beschadigd raakt en dat al zijn defecten verborgen blijven.