Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren

Fotoebehang voor de kappers- en schoonheidssalon

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Moroccan Set
vanaf
€ 39,00
Behang Exotic Pattern
vanaf
€ 39,00
Behang Spring Garden
vanaf
€ 39,00
Behang Subtle Poppy
vanaf
€ 39,00
Behang Silvery May
vanaf
€ 39,00
Behang Coral Palms
vanaf
€ 39,00
Behang Plant Tangle
vanaf
€ 39,00
Behang Wavy Panels
vanaf
€ 39,00
Behang Cloudy Marble
vanaf
€ 39,00
Behang Magnolia Twigs
vanaf
€ 39,00
Behang Faded Boards
vanaf
€ 59,00
Behang Broken Lines
vanaf
€ 39,00
Behang White Marble
vanaf
€ 59,00
Behang Deep Jungle
vanaf
€ 39,00
Behang Grey Spirals
vanaf
€ 39,00
Behang Serpentines
vanaf
€ 39,00
Behang Wooden Circles
vanaf
€ 39,00
Behang Bubble Dance
vanaf
€ 39,00
Behang Morning song
vanaf
€ 39,00
Behang Black stripes
vanaf
€ 39,00
Behang Clear sky
vanaf
€ 39,00
Behang Verbal puzzle
vanaf
€ 59,00

Fotobehang voor een kapsalon

In een kapsalon is interieurdesign enorm belangrijk. We komen er tenslotte niet alleen om ons kapsel te verbeteren, maar ook om een ​​leuke tijd te hebben. Voor veel mensen is een bezoek aan de kapper een gelegenheid om te ontspannen, en de juiste inrichting van onze faciliteit zal hem zeker ten goede komen. Behang in een kapsalon is een eenvoudige manier om een ​​interieur elegantie en favoriete kleuren te geven. Dankzij deze decoratie kunnen we een kamer stijl en elegantie of een avant-gardistisch karakter geven. Het hangt allemaal af van het motief dat we kiezen. Speciaal behang voor de kapsalon zijn bloemen- en plantpatronen. Dergelijke decoratie geeft onze plek tegelijkertijd een gezellig en professioneel karakter. Behang met een interessant patroon verandert het gezicht van een kapsalon en verandert een saai interieur in een ruimte waar klanten kunnen ontspannen en onze medewerkers creatief met hun werk omgaan.

lees meer beschrijving verbergen

Behang voor een schoonheidssalon - een idee voor een stijlvol interieur

Een schoonheidssalon waarin het interieur willekeurig is, zal bij klanten geen goede eerste indruk maken. Als we elkaar willen leren kennen als professionals die om elk detail van hun bedrijf geven, is het de moeite waard om een ​​interieurarrangement te plannen dat betrekking heeft op ons beroep. Behang is een praktische en designversiering die met succes een schoonheidssalon zal versieren. We kunnen een patroon in glamourstijl kiezen, waarvan de elegantie stijl zal toevoegen aan ons interieur. Als we een subtiele decoratie willen, raden we behang voor een schoonheidssalon in een minimalistische stijl aan. Zo'n patroon zal het interieur niet overweldigen en de felle kleuren zullen het optisch vergroten. Onder de beschikbare ontwerpen omvat ons aanbod behang met geometrische motieven en bloemmotieven, die perfect zijn voor moderne arrangementen. Interessante patronen zijn ook imitaties van een bakstenen muur of een betonnen muur. Behang met witte stenen zal zeker helpen in de metamorfose van het interieur. Als u geen ideeën heeft voor het ontwerpen van uw schoonheidssalon, vindt u op onze website veel inspiratie om uw pand te verfraaien met behang en andere decoraties.

Zie meer: ​​schilderijen voor een kapsalon en schoonheidssalon, fotobehang voor kappers en schoonheidssalon, posters voor een kapsalon en schoonheidssalon