inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Behang met vierkanten

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Handwritten Lines
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Striped Geometry
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Isometry of Detail
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Broken Lines
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Corners
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Check (Grey)
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Keyboard
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Geometric Mosaic (Colourful)
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Pixels (Green)
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Triangles and Squares (Green)
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Wooden Chessboard
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Alliance of Triangles
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Check Pattern: Grey
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Red lines
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Geometric meadow
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Ben je op zoek naar een wanddecoratie die de uniciteit van jou kamer benadrukt? Squares behang van bimago is een verzameling geometrische behang die perfect zullen zijn voor boho en Scandinavische interieurs, maar ook minimalisten zullen charmeren! Onder de op vierkanten geïnspireerde motieven bevinden zich composities met houten accenten en geometrische patronen geïnspireerd op minimalisme. Het vierkantenbehang of het 3D-behang met vierkanten zal goed werken in zowel grote als kleinere kamers.

Behang vierkanten

Het behang vierkanten is één van de meest interessante voorstellen voor mensen die op zoek zijn naar elegante, maar tegelijkertijd unieke wanddecoraties. Producten uit deze categorie zullen je positief verrassen met hun originaliteit. In het aanbod van bimago vind je o.a. behang 3D vierkanten dat diepte zal geven aan de kamer. We hebben ook standaard patronen toegevoegd zodat iedereen, zonder uitzondering, iets van zijn smaak zal kunnen vinden. Elk behang met vierkanten is uniek. We verkopen de decoraties per rol en met de speciale rekenmachine kun je gemakkelijk berekenen hoeveel je er precies nodig hebt. Het inrichten van je interieur zal kinderspel voor je zijn, het zal zeker geen tijdrovende en vermoeiende verbouwing worden. Met onze hulp kun je jouw woning snel een opfrisbeurt geven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je budget!


 

Behang vierkanten 3D

Zoals eerder vermeld vind je in de bimago collectie behang met vierkanten 3D. Dit behang zal vooral goed passen in modernere inrichtingen, maar dat betekent niet dat het daarom niet te combineren valt met meer klassiek ingerichte kamers. Behang vierkanten 3D trekt de aandacht en nodigt uit tot experimenteren. Als je jezelf afvraagt hoe je op een effectieve manier onvolkomenheden van de muur (zoals oneffenheden of moeilijk te verwijderen vlekken) kunt camoufleren dan is dit de perfecte optie voor jou. Behang 3D vierkanten zal een frisse wind door je interieur laten waaien en het volledig transformeren, zelfs als je besluit de rest van de inrichting te laten zoals die was. Dankzij dit behang kun je jouw geliefde woonkamer, eetkamer, slaapkamer of iedere andere ruimte in het huis een metamorfose geven zonder daarvoor grote kosten te maken. Behang vierkanten 3D is heel gemakkelijk aan te brengen. Bovendien spreekt het zowel volwassenen als kinderen aan. Het is nauwelijks mogelijk om er onverschillig langs te lopen, je kunt daardoor veel complimenten over je interieur verwachten.

Behang met vierkanten

Elk behang met vierkanten dat door bimago wordt aangeboden is beschikbaar als vliesbehang. Dit betekent dat het niet zal krimpen of uitrekken, waardoor behangen zeer ongecompliceerd zal zijn. Bovendien kun je alle beschikbare ontwerpen uit deze categorie desgewenst als zelfklevende versie behang vierkanten bestellen. Je zult geen behanglijm nodig hebben om dit behang op de muur aan te brengen, wat door klanten als één van de belangrijkste gemakken wordt ervaren. Welke versie je ook kiest, je hoeft je geen zorgen te maken over de duurzaamheid van de decoratie. Het bimago behang is van hoge kwaliteit. We gebruiken de modernste oplossingen en technologieën om het behang zo goed mogelijk te beschermen tegen beschadiging en tegen zonlicht. De UV safe opdruk geeft de garantie dat het behang niet zal vervagen en de intense kleuren zeer lang zal behouden. Als je merkt dat de decoratie bijvoorbeeld een beetje stoffig is geworden dan kun je het gemakkelijk schoonmaken met een zachte, vochtige doek. Daarnaast willen we opmerken dat we behang met vierkanten verkopen in full HD. Daardoor worden de details er op briljante wijze op weergegeven en zul je niet teleurgesteld zijn over de afbeelding.

Elegant behang met vierkanten

Met ons behang geef je uitdrukking aan je identiteit en je uitstekende smaak. Je zult er met succes in slagen een gepersonaliseerd interieur te creëren dat gezellig en sfeervol is, maar ook modieus en stijlvol. Als je geïnteresseerd bent in het elegante behang vierkanten dan ben je hier op de juiste plaats. We selecteren de motieven op een zorgvuldige manier, met bijzondere aandacht voor kleurstellingen. In de bimago collectie kun je de juiste decoratie voor ieder interieur vinden, ongeacht of je op zoek bent naar iets in pasteltinten of juist in meer expressieve kleurtonen. Het moet gezegd worden dat behang versierd met vierkanten zeker niet saai is. Tegelijkertijd kan het op heel veel manieren worden gebruikt, dus loont het de moeite om creatief te zijn. Door slechts één muur op deze manier te versieren zul je al een uniek effect verkrijgen dat je ongetwijfeld zal bevallen. Bekijk alle voorstellen die beschikbaar zijn in ons assortiment en vind het perfecte behang voor jou. En als je niet kunt kiezen, bekijk dan onze inspiraties en zie hoeveel mogelijkheden de vierkanten jou te bieden hebben. Dit is het ideale moment om iets aan je huis te veranderen en wij helpen je er graag bij.