inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Ruitjes behang

Filters

Filters

Kleur

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Handwritten Lines
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Marine Mosaic
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Check (Grey)
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Keyboard
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Houten dambord
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Zwart-witte wereldkaart
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Dambord
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Grijze ruit
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Cut-out
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Geruite behang zijn decoraties die nooit uit de mode raken! We bieden zowel zwart-wit behang als decoraties in grijstinten. Dankzij een goed gekozen motief kun je gemakkelijk een moderne inrichting of een meer klassiek interieur verfraaien. De decoratie in de hal zal zeker de aandacht van jou gasten trekken, terwijl de decoratie in de slaapkamer harmonie in het interieur zal brengen en bevorderlijk zal zijn voor ontspanning.

Ruit behang

Geruit behang is een van de meest populaire motieven die te vinden zijn in interieurs in retrostijl. In combinatie met meubels uit de jaren 60, 70 en 80 geeft het de ruimte een interessant karakter, waardoor een samenhangend arrangement ontstaat dat goed past bij de Engelse en traditionele stijlen. Geruit behang herinnert veel mensen ongetwijfeld aan hun kindertijd, toen dit patroon dominant was in zowel appartementen als openbare gebouwen. Het geblokte motief was te zien op meubels, banken, stoelen, muren en decoratieve voorwerpen. Omdat we echter wisten dat de mode terugkeert, hebben we besloten om iedereen aan dit eenvoudige patroon te herinneren. Bekijk de categorie geruite behangarrangementen en probeer een uniek interieur te creëren. Veel van de modellen die in onze winkel verkrijgbaar zijn, passen door de kleuren goed bij een moderne stijl, waardoor je het thema gemakkelijk kunt afstemmen op het interieur.


 

Ruiten behang

Bij het zoeken naar het perfecte behang met ruiten, is het de moeite waard om aandacht te besteden aan modellen met een klassiek patroon. Meestal kiezen klanten voor producten in traditionele kleuren, bijvoorbeeld in zwart en wit. Ook grijs geruit behang wordt graag gekocht vanwege het gemak om het te matchen met een modern interieur en de Scandinavische stijl die al jaren erg in de mode is. Bij het kiezen van geruit behang voor de woonkamer, eetkamer of slaapkamer koopt u een vliesproduct. Het wordt gekenmerkt door een hoge weerstand tegen de schadelijke effecten van zonlicht en slijtage. Een bijkomend voordeel is dat dergelijk geruit behang gemakkelijk en snel op de muur kan worden aangebracht. U kunt elk patroon echter indien nodig wijzigen in een zelfklevende versie. Een decoratie uit de bimago winkel die op rollen wordt verkocht, stelt je in staat om de hele kamer of slechts een geselecteerde muur in korte tijd te bedekken. Kijk zeker eens bij de inspiratiepagina voor ruitjesbehang om te zien hoe je met een modieus patroon een geheel nieuwe sfeer in je appartement of huis kunt creëren.

Behang ruiten

Geruit behang is een klassieke decoratie die gemakkelijk op muren kan worden aangebracht. Het patroon is al jaren erg populair, daarom hebben we besloten het in ons aanbod op te nemen. Kleurrijk geruit behang is een van de meest populaire voorstellen. Afhankelijk van je voorkeuren kun je kiezen uit de volgende soorten: checkerboard, tattersall, slat, glen, tartan, buffalo of bij iedereen bekende burberry. Beschikbare patronen kunnen gemakkelijk worden aangepast aan elke kamer, waardoor een harmonieuze sfeer wordt gecreëerd. Geruit behang in de hal, woonkamer of eetkamer wekt de interesse van binnenkomende gasten en kalmeert het interieur. Modellen met heldere en oogvriendelijke kleuren zijn ook perfect voor kinderkamers en keukens.

Zwart-wit ruiten behang

De plaid is misschien wel een van de meest populaire patronen. Het wordt vaak gebruikt in de mode. Het wordt ook gebruikt in interieurontwerp - het verschijnt op meubelbekleding, gordijnen, jaloezieën en wanddecoraties. Dit tijdloze ontwerp mocht niet ontbreken in bimago. We bieden onder andere een collectie geruit behang, waarmee je je kamers gemakkelijk een nieuw karakter kunt geven. Een mogelijkheid is zwart-wit geblokt behang. Met een dergelijke decoratie kunt u een origineel interieurarrangement van een modern interieur creëren. Zwart-wit geruit behang kan ook een interessante achtergrond zijn voor andere interieurelementen. In bimago shop vind je ook geruit behang in andere kleurvarianten, bijvoorbeeld in grijstinten of blauw. Bovendien zult u bij het bekijken van onze collectie zien dat het plaidmotief zelf vele gezichten heeft! Je kunt wedden op burberry, schaakbord, tartan of buffalo.

Ruiten behangarrangementen

Geruit behang wordt voornamelijk geassocieerd met arrangementen in retrostijl en ze zullen het beste werken in dergelijke interieurs. Het kan ook met succes worden gebruikt in kamers in Engelse stijl, klassiek of modern. Decoratie met een geruit motief verlevendigt de ruimte en zorgt voor een gezellige sfeer.
Zwart-wit geruit behang en ander geruit behang is geschikt voor kamers met verschillende functies. Het is belangrijk om de juiste decoraties te kiezen voor een bepaald interieur. In een kinderkamer of keuken is het de moeite waard om geruit behang in felle kleuren te gebruiken. Blauw geruit behang of decoratie in grijstinten zal goed staan in de slaapkamer. Dergelijke kleuren hebben een kalmerend effect en kunnen u helpen in slaap te vallen. Bij het bestellen van een zwart wit geblokt behang of andere decoratie uit onze collectie kun je kiezen voor vliesbehang of zelfklevend behang. Kies het thema dat je het leukst vindt en zie hoe opvallend geruite behangarrangementen kunnen zijn!