inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Behang Diagonale geometrie Nr 124400

Behang Diagonale geometrie Nr 124400

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Diagonal Geometry" foto muurschildering

foto muurschildering "Diagonal Geometry" ui de Meetkundig categorie is een goede manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Behang "Diagonal Geometry" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Diagonal Geometry foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: geometrisch, achtergrond en patronen.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Diagonal Geometry"? We raden u aan om fotobehang op maat "Diagonal Geometry" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Popular kleur van "Diagonal Geometry" foto muurschildering is grijs. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een kamer in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode foto muurschildering "Diagonal Geometry" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer of woonkamer verbazen. Modern behang "Diagonal Geometry" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Diagonal Geometry" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Diagonal Geometry" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als waterbestendig behang "Diagonal Geometry" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten perfect versieren, de muur achter het bad of de douchecabine of de hal.

full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Zonder gebruik van schoonmaakmiddelen, met een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE