inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
BLACK SALE tot -50% De laatste dag van de actie Promotie verloopt: : :

Modern behang Corners Nr 114672

Tags: #geometrisch

Modern behang Corners Nr 114672

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€

"Corners" foto muurschildering

moderne fotobehang "Corners" ui de Meetkundig categorie is een goede manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Modern behang "Corners" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleinere. Corners foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: geometrisch.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Corners"? We raden u aan om fotobehang op maat "Corners" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Popular kleur van "Corners" fotobehang is beige. Het maakt uw muurdecoratie perfect in een interieur met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Corners" zal het zelfs kleurenpalet in uw interieur verbazen. Modern behang "Corners" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Corners" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Corners" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE