inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Behang kronkels

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Expressive Gesture
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Braided Faces
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Pink Joy
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Warm Waves
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Coral Arabesque
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Rollers
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Black Twigs
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Black Streamers
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Serpentines
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Chains
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Diamond field
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Feelings
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Chocolate relaxation
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Zigzag ornamenten is een collectie behang van bimago, die de aandacht zal trekken van fans van boho en Scandinavische interieurs, maar ook van minimalistische! Zigzag ornamenten behang is niets meer dan composities gecreëerd door de uitgekiende opstelling van lijnen en vormen. Dit behang is een idyllisch, ingetogen patroon dat een frisse wind en vrolijkheid in je interieur zal brengen! De meest populaire motieven zijn onder meer lineair kunstbehang, bloemenabstracties en Aziatisch geïnspireerde patronen.

Behang kronkels

Om te beginnen is het de moeite waard om uit te leggen wat kronkels eigenlijk zijn. Niets anders dan sierlijke lijnen die originele, ingewikkelde ornamenten vormen. Dit soort patronen zijn zeer interessant, daarom moedigen we je aan om er de muren bij je thuis mee te versieren. Behang kronkels zal elke inrichting opfleuren, zelfs de meest sombere. Met behulp van dit behang verkrijg je een heel andere sfeer - gezelliger en tegelijkertijd vrolijker, zelfs een tikje gek. Als je kiest voor bimago behang dan zul je zonder veel problemen een metamorfose van een kamer kunnen uitvoeren. Vanwaar die zekerheid? Onze decoraties worden onder andere gewaardeerd, omdat het aanbrengen van het behang op de muur heel gemakkelijk is. Behangen met behang kronkels is helemaal niet ingewikkeld, mede door het feit dat je zelf het behangtype uitkiest. Vliesbehang is de standaardversie, maar we kunnen elk ontwerp ook leveren in een zelfklevende versie, waarbij je geen behanglijn nodig zult hebben.


 

Muurbehang kronkels

Wil je graag een bevestiging dat muurbehang kronkels de goede keuze is en je er geen spijt van zult krijgen? We verzekeren je ervan dat een dergelijke decoratie in elke kamer van het huis goed zal staan. Kronkels zullen voor opleving zorgen van de woonkamer die tot nu toe in een wat conservatieve stijl was ingericht. We bieden ook geschikt en elegant behang voor de slaapkamer waarmee je een gezellige en intieme sfeer kunt creëren. De bimago collectie is zo uitgebreid dat je er gemakkelijk het perfecte ontwerp tussen zult vinden voor jouw studeerkamer, keuken, eetkamer of zelfs kinderkamer. Behang kronkels is een tikkeltje gek, maar ook stijlvol. Je zult niet worden teleurgesteld als je een harmonieus interieur wilt creëren dat verwijst naar de huidige interieurtrends. Hiermee fris je niet alleen het interieur op, maar kun je ook oneffenheden op de muren en andere storende onvolkomenheden op een slimme manier verbergen.

Vliesbehang kronkels

De basis van ons aanbod bestaat uit vliesbehang kronkels. Er is een reden voor waarom we besloten hebben dit type wanddecoratie in ons assortiment op te nemen. Dit behang is bovenal zeer goed bestand tegen beschadigingen die tijdens het behangen kunnen optreden. Tijdens het behangen hoef je je daarom geen zorgen te maken over uitrekken of krimpen van het behang, wat er normaal gesproken voor kan zorgen dat het eindresultaat er niet goed uitziet. Bovendien kun je het indien nodig gemakkelijk schoonmaken, bijv. als er een laagje stof op het behang komt te liggen. Als je het oppervlak met een licht vochtige, zachte doek afveegt is het behang meteen schoon. Dit is natuurlijk niet het enige product dat bij bimago verkrijgbaar is. Alle patronen zijn ook te koop in een zelfklevende variant, waarbij, zoals reeds gezegd, geen lijm nodig is bij het aanbrengen op de muur. In beide gevallen zou het uitvoeren van de metamorfose niet veel tijd in beslag mogen nemen. Deze verbouwing zal niet vermoeiend zijn - daarom is nu het juiste moment gekomen om de veranderingen aan te brengen die je al zo lang van plan bent. De kronkels zullen niet alleen jou betoveren, maar ook de rest van je huisgenoten.

Trendy behang kronkels

Wist je dat behang met kronkelmotieven in de mode is? Door ze in je huis op te nemen bewijs je dat je goed op de hoogte bent van de huidige interieurtrends! We hebben interessante en unieke ontwerpen, je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je er snel verveeld door zult raken. Bovendien zal elk behang kronkels je positief verrassen vanwege de duurzaamheid. Een volgende verbouwing zal pas nodig zijn wanneer je besluit je interieur volledig te veranderen. Wij zorgen ervoor dat ons behang bestand is tegen beschadiging en tegen de schadelijke effecten van zonnestraling. Ze vervagen of verliezen hun intense kleuren niet en daarnaast worden ze gekenmerkt door het zich herhalende patroon. We bieden decoraties aan per rol en de exacte hoeveelheid kun je gemakkelijk berekenen met behulp van de slimme calculator. Vele klanten hebben ons al in vertrouwen genomen en ze beweren dat ze dankzij bimago hun droominterieur hebben kunnen creëren. Behang is de perfecte oplossing om snel je interieur te veranderen, zonder hoge kosten te hoeven maken. Check zeker alle patronen die bij ons verkrijgbaar zijn en doe inspiratie op over hoe ze toegepast kunnen worden. Open de deuren van jouw huis voor deze kronkels en ervaar zelf dat dit een zeer goede keuze is. Ons behang kun je op verschillende manieren gebruiken, naar jouw eigen wensen. Je kunt er alle muren mee versieren of slechts één, of ze gebruiken om bijvoorbeeld meubels mee te beplakken.