inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Driehoek behang

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Mozaïek lichtheid
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Holografische figuren
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Irregular Shapes
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Emerald Kaleidoscope
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Paarse driehoeken
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Gekleurde tetris
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Versplinterd grijs
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Afrikaanse geometrie
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Kustpatroon
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Etnische samenstelling
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Mozaïek patchwork
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Geometrie van de lente
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Mini driehoekjes
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Ronde geometrie
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Regen van driehoeken
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Levitating Triangles
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Letters nad Triangles
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Geometrische vormen
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Triangular Mosaic (Blue)
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Geometric Mosaic (Colourful)
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Pixels (Green)
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Triangular Background
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Small Triangles
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Driehoek alliantie
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Modern trio
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Rain of Triangles
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Triangular Harmony
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Geometric meadow
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Patchwork
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Driehoeken!
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Wil je eenvoudig je interieur veranderen en genieten van de tijdloze wanddecoratie? Zet in op bimago driehoeken behang! Driehoeken behang is een populair thema dat perfect past bij de aard van moderne arrangementen. Voor kleine kamers raden we driehoeken in lichte pastelkleuren aan, die de ruimte optisch vergroten, en in het geval van ruime interieurs kun je in de verleiding komen om behang met zwarte driehoeken te gebruiken. Decoraties met driehoeken zullen goed werken in de woonkamer, eetkamer en kinderkamer.

Driehoeken behang

Het 3D-driehoekenbehang is een voorbeeld van een bimago-decoratie die een van de meest populaire onder kopers is geworden. De kleurrijke compositie zelf is een designdecoratie van de kamer, waardoor de andere elementen van de uitrusting ingetogen kunnen worden. Kleurrijk driehoekenbehang is een oplossing die gemakkelijk kan worden aangepast aan elke stijl. Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan het zorgvuldig verbinden van de elementen bij het monteren. Dit zou geen probleem moeten zijn, want onze producten kenmerken zich door een zich herhalend patroon. Triangles muurbehang zal zeker mooi staan. Gemaakt van materiaal van goede kwaliteit, zal het zijn esthetische uiterlijk lang behouden. Het 3D driehoeken behang is eenvoudig aan te passen aan bijvoorbeeld witte tegels. Trendy driehoeksbehang is een goed alternatief voor klassieke verf.


 

Driehoekig behang

Driehoeksbehang is, net als andere motieven, een zeer goed alternatief voor gecompliceerde patronen die op een traditionele manier moeilijk te schilderen zijn. Als ze aan de muur worden geplaatst, kunt u het interieur verlevendigen, omdat ze de perfecte aanvulling zijn op het arrangement. Ze passen in kleine kamers, waardoor het 3D-driehoekenbehang het interieur niet zwaar maakt. Patronen, texturen of bloemmotieven zijn een goede oplossing voor het afwerken van muren. Voor een kleine kamer zijn pastelkleurige driehoeken echter het beste behang, die eenvoudig kunnen worden gerangschikt door afzonderlijke elementen te matchen. Als je een kleine kamer hebt, is het beter om lichte kleuren te kiezen die de optische indruk wekken vergroot te zijn. Een grote woonkamer wordt geëvenaard door behang met zwarte driehoeken op de centrale muur. Een interessant voorstel is om het vlak naast de open haard te plakken. Driehoeksbehang voor kinderen, dat gemakkelijk van vuil kan worden ontdaan, werkt net zo goed. In het geval van een kinderkamer is het de moeite waard om een variant te kiezen die de peuter niet te snel zal vervelen en hem tegelijkertijd niet zal irriteren. Het voordeel van driehoekig behang is dat het gemakkelijk is om eventuele muuronvolkomenheden te verdoezelen. Vergeet niet dat u elke decoratie zowel op vliesstof als in de zelfklevende versie kunt bestellen.

3D driehoeken behang

Geometrische motieven in het interieurontwerp, erg populair in de jaren zestig, beleven momenteel een renaissance. Dergelijke patronen kunnen niet ontbreken in bimago. Een van onze voorstellen voor liefhebbers van geometrie is driehoekig behang. Dankzij dergelijke decoraties kunt u de indeling van de kamer op een eenvoudige en gemakkelijke manier veranderen en origineler maken. Het 3D driehoeken behang zal zeker in het oog springen en een dosis positieve energie in het interieur brengen. Ze zullen niet alleen het interieur verfraaien, maar ze kunnen ook een originele achtergrond zijn voor designmeubels. Behang kan niet alleen met succes worden gebruikt in wooninterieurs, maar ook in kantoren, hotels en restaurants. Driehoeksbehang is universele decoratie die goed zal werken in kamers, ongeacht de stijl waarin ze zijn gedecoreerd. In het geval van interieurs met een groot oppervlak kun je de hele muur decoreren met behang, terwijl het in kleine interieurs beter is om slechts één van de muren te decoreren.

Zwart driehoeken behang

Onder ons behang vind je decoraties met driehoeken in verschillende kleuren. Opmerkelijk zijn zeker wallpapers met zwarte driehoeken op een witte achtergrond, die liefhebbers van elegante arrangementen kunnen aanspreken. Behang met zwarte driehoeken zal werken als decoratie van de meest representatieve interieurs, bijvoorbeeld een grote woonkamer. Het is een goed idee om hem op de centrale muur of direct naast de open haard te plaatsen. Behang met zwarte driehoeken past goed bij houten meubels. Een interessant alternatief voor behang met zwarte driehoeken kan behang met pastelkleurige driehoeken zijn, waarmee u een gezellige en vrolijke sfeer in uw vier muren kunt creëren. Kleurrijk driehoekenbehang kan een goed idee zijn om de kinderkamer te verfraaien. Bekijk onze collectie 3D-driehoeksbehang en kies het 3D-driehoeksbehang dat u het meest overtuigt!