inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Behang bos

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Aardbeienveld
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Bos avontuur
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Frisky Deer
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Pastel Deer
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Happy Deer
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Kings of the Forest
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Dieren aquarelleren
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Winterklimaat
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Op de stoeterij
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Beschaamd rendier
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Schilderen in het bos
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Koning van het bos
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Sweet Deer
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Pool avontuur
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Kleine wolf met mummie
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Wolfskop
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Scandinavische wolf
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Wild en vrij
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Konijn en bomen
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Mei vogels
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Bloemenhert
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang De dromen van een hert
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Grappige dinosaurussen
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Grijze bomen
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Neushoornvogel
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Het bos is een plek waar je kunt ontspannen en genieten van de nabijheid van de natuur. Het is heerlijk op elk moment van het jaar! Als je de bossfeer wilt voelen zonder je huis te verlaten, kun je je kamers decoreren met bosbehang van bimago! Bosbehang heeft vele gezichten, daarom zijn de thema's in onze collectie zeer divers. Iedereen zal iets voor zichzelf vinden. Het bosbehang en het bos in de mist behang zijn perfect voor een slaapkamer, hal of schoonheidssalon.

Bos behang

Ons bosbehang is een ingenieuze decoratie waarmee u een indrukwekkend interieur in uw huis of appartement kunt creëren.U kunt alle producten in een zelfklevende of vliesversie bestellen, wat betekent dat u de bestelling aanpast aan uw individuele behoeften. We hebben er alles aan gedaan om u te verrassen met de verscheidenheid aan ontwerpen en een breed scala aan kleuren. Hierdoor passen onze decoraties in kamers die in verschillende stijlen zijn ingericht. Zo is bosbehang voor kinderen ook een mooie oplossing voor het inrichten van een gezellige en sfeervolle kamer. Dit soort decoratie ziet er prachtig uit als je het helemaal over de muur plakt. Zet een bed op dezelfde plek en je krijgt een mooie slaapplek. Laat u inspireren door onze ideeën. Je zult er meer vinden door de hele bos slaapkamer behangcollectie te verkennen. Tegelijkertijd verzekeren we u dat u in ons aanbod ook decoraties zult vinden die passen bij veel andere kamers, niet alleen slaapkamers. Met hun hulp richt u de woonkamer, eetkamer of hal prachtig in.


 

Mist bos behang

De natuur is een prachtig en tijdloos motief in de bimago collectie. Als u op zoek bent naar originele decoraties voor uw huis, moet de serie bosbehang uw aandacht trekken. Je vindt er inspiratie in om een rustig en sfeervol interieur te creëren in je huis of appartement. Door de veelzijdigheid van de decoratie is het ook een goede manier om een uniek arrangement op de werkvloer te creëren. Bos in de mist behang zal de charmante sfeer van een restaurant, SPA of kapsalon benadrukken. Het stelt je in staat om te ontspannen en tot rust te komen voordat je weer naar buiten gaat in het centrum van een drukke stad. Als je al lang een interieurmetamorfose plant, ben je hier aan het goede adres. Een bos in de mistbehang is hiervoor perfect, wat de kamer extra zal verlichten. Een arrangement met zo'n decoratie is een perfect excuus voor herinneringen, inspiratie voor reizen en de wens om te ontdekken wat onbekend is. Bekijk het bimago assortiment en laat je fantasie de vrije loop, en wij zullen je dromen van een uniek interieur waarmaken.

Behang met bos

Het bosbehang dat je bij ons bestelt is het perfecte voorstel voor een interieur in elke stijl. Dit type decoratie wordt door architecten en interieurontwerpers als een modieuze trend beschouwd. Wij bieden tijdloze en elegante motieven. Prachtige kleuren en een geheel nieuwe uitvoeringstechniek maakten het een geweldig idee voor een sfeervolle interieurinrichting. Wij bieden non-woven producten die geschikt zijn voor verfijnde en moderne interieurs. Niet alleen decoraties uit de bosbehangcollectie, maar ook de andere onderscheiden zich door een hoge duurzaamheid en weerstand tegen beschadiging. Samen met ons creëer je een unieke opstelling van de woonkamer, slaapkamer, eetkamer en meer. Door de universaliteit van de motieven zal dit soort decoratie ook velen in de smaak vallen in een dokterspraktijk, advocatenkantoor of schoonheidssalon. We raden je aan om vertrouwd te raken met het hele aanbod van bimago, waaronder producten uit de serie bosbehang die je zullen inspireren om een appartement in te richten met de natuur als leidmotief.

Bos op behang

Bosbehang, evenals andere producten uit ons aanbod, vergemakkelijken de inrichting van de woonkamer, eetkamer, hal of slaapkamer aanzienlijk. Dit type decoratie helpt je om kleine onvolkomenheden van de muur te verbergen en tegelijkertijd de kamer een uniek karakter te geven. Het prachtige motief van vegetatie en natuur, evenals een breed scala aan kleuren, maken het moeilijk om je ogen van zo'n charmant hoekje af te houden. Zie zelf hoe leuk de collectie van bimago is en bestel een decoratie die bij je interieur past. We bieden universele producten die perfect passen bij verschillende stijlen. Daarom zal het bosbehang niet alleen mooi staan in een klassiek interieur, maar ook in een moderner interieur, waar het je goede smaak extra benadrukt. Aarzel niet, bekijk nu universele en tijdloze decoratieve motieven. We zijn ervan overtuigd dat u onder hen uw favoriet zult vinden, die iedereen zal verrassen met zijn schoonheid.