inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Stenen 3D fotobehang

Filters

Filters

Type

Kleur

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Steen op steen
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Rots uit een droom
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Stone Spring
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Cloudy Marble
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Marble Constellation
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Neolithische plechtigheid
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Babylonian Mystery
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Stenen tab
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Stenen paal
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Stone Riddle
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Chromantisch marmer
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Woestijnsteen wind
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Sand mosaic
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Crème muur
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Stenen tetris
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Frosted wall
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Amber wall
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Granite rain
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Stenen muur II
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Granieten muur
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Stone designs
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Steenbehang is interessant voor mensen die op zoek zijn naar originele arrangementen. Stenen 3D behang creëert de illusie van een multidimensionale structuur van uw muur, waardoor het gehele interieur een uniek karakter krijgt. Steen als decoratief motief is een symbool van eenvoud en elegantie, ook geassocieerd met degelijkheid en duurzaamheid. We bieden een brede selectie behangpapier dat zandsteen of leisteen imiteert, perfect voor kamers die zijn ingericht in een industriële en loftstijl. Ontdek geweldige stenen behang.

Stenen imitatie-achtergronden

Steen wordt geassocieerd met duurzaamheid, sterkte en goed gepolijst, ook met elegantie. De steen is een eenvoudig blok, waardoor liefhebbers van minimalisme het zien als een geschikt materiaal voor het interieurontwerp. Steenimitatiebehang is een gemakkelijke en snelle manier om het interieur te ordenen en het tegelijkertijd een uniek karakter te geven. Afhankelijk van het effect dat we willen bereiken, kunnen we het appartement decoreren met behang dat lijkt op zandsteen of klassiek graniet. Een simpele, gladde steen is niet slecht! Hij brengt veel klas met zich mee de kamer in. Perfect voor de tuin, hotellobby of woonkamer als tv- of openhaardmuur. De fauteuil en bank die ernaast zijn geplaatst, samen met de houten accessoires, lijken misschien met recht op kamers uit The Great Northern Hotel uit de populaire Twin Peaks-serie. Voor mensen die op zoek zijn naar nog sterkere sensaties, raden we bruine en lichtbruine stenen aan. Het kleurenpalet dat uit dit behang stroomt geeft de indruk van een soort fossiel. Zacht licht dat er van boven op schijnt, zorgt voor een romantische sfeer en de kamer zelf zal lijken op een renaissancetuin. Voor liefhebbers van een beetje historische connotaties raden we behang aan dat lijkt op muren van een middeleeuws kasteel. Het brengt een beetje mysterie en originaliteit met zich mee. Als je je koning wilt voelen in je kasteel, dan is dit behang perfect voor jou!

Laat meer zien Laat minder zien

Behang met decoratieve stenen

Met decoratieve stenen kun je bijna elke kamer indelen en er een luxe en rustgevende ruimte van maken. Een behang dat lijkt op een steenmozaïek is een perfect voorbeeld van decoratie waarmee je een kamer kunt verfraaien. Dankzij de mooie en originele patronen ziet het er goed uit in een kleinere kamer, zoals een badkamer, waardoor het stijl en karakter krijgt . Keuken krijgt een uniek karakter, en elk gerecht dat erin wordt bereid, zal nog lekkerder lijken. Decoratieve steen kan ook worden gebruikt om de muren in de kelder te versieren. Het bimago-aanbod bevat ook wallpapers die doen denken aan oude gebouwen - vol gratie en pracht. De steen op het behang ziet eruit als marmer omgeven door een lint met een patroon. Sommigen zullen Griekse zuilen zien die tempels op de Akropolis ondersteunen. Het zal een grote indruk maken op waarnemers in de tuin of op het terras, waar het, omgeven door vegetatie, een natuurlijke aanvulling zal zijn op het arrangement. Het steenmozaïek ziet er ook fenomenaal uit in een SPA of in een Beauty & Wellness kliniek.

Steen-, leisteen- of marmerbehang

Wanneer we besluiten een behang te kiezen dat een steen imiteert, wordt de keuze van de juiste steensoort een belangrijk punt. Gokken we op een klassieke, gladde steen? Of misschien leisteen - een populaire maar zeer decoratieve steen? Kiezen we echter voor marmer - een ongelooflijk elegant en luxueus materiaal dat wordt geassocieerd met rijke gebouwen?
Steenimitatiebehang is een universele methode om een ​​muur te decoreren. Dankzij de gladde, eenvoudige vorm in grijstinten, zal het goed werken in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Het is het beste als we één muur met dit motief ophangen en de andere in lichte tinten schilderen. Op deze manier zullen we de steenstructuur benadrukken. Deze procedure vereist niet veel werk, zoals in het geval van traditionele stenen bekleding op de muren.
Leisteen is een populaire decoratieve steen. Het wordt ook graag gekozen voor tuinarrangementen. Leisteenbehang is de perfecte partner voor baksteen of hout. In zo'n combinatie roept het naturalistische gevoelens op en kun je even ademen. Het leisteen behang vind je in verschillende varianten, zowel in lichtere als donkerdere kleuren. De dominantie van crèmekleuren lijkt onze omgeving een beetje op te fleuren en wat warmte toe te voegen. Daarom is het een goede oplossing in interieurs met beperkte toegang tot zonlicht, bijvoorbeeld vanuit het noorden. Aan de andere kant geeft donkere leisteen de ruimte een mysterie en vormt het een duidelijk decoratief accent op een van de muren.
Marmer behang is een populaire keuze als wanddecoratie voor kamers die we willen omtoveren tot luxe. Aanbevolen voor badkamers die kunnen veranderen in een luxe badkamer. Omgeven door behang gestileerd als marmer, zullen we ontspannen en kalmeren, waarbij we eventuele problemen vergeten. Dit type behang ziet er ook geweldig uit in ruime kamers, bijvoorbeeld in de hal. Het voegt een beetje gratie toe en combineert met stijlaccenten glamour, zal een gevoel van verlangen opwekken. Marmeren behang zal zowel in lichte interieurs werken, Marmerbehang werkt zowel in lichte als in donkere interieurs, en voegt een beetje plechtigheid en volwassenheid toe.