inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Ombre behang

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Holografische figuren
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Smell of Nature
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Unpredictable Colour
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Wooden Emerald
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Breath of Spring
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Purple Wood
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Coral Wood
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Purple Relief
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Geometric Turquoise
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Betonnen tuin
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Striped Rainbow
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Pixels (Green)
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Neon Knot
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Colorful Feathers
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Ombre is een extreem populair patroon dat de harten van stylisten, ontwerpers en kunstenaars uit verschillende industrieën verovert! Ombre betekent in het Frans schaduw en verwijst naar de overgang van tonen van donker naar licht. De ombre behang collectie van bimago is een collectie in ingetogen en levendige tinten die samensmelten tot een coherente compositie! Het ombre behang is een wanddecoratie met kleurrijke planken, prachtige plantpatronen, geometrische vormen en verschillende soorten strepen.

Behang ombre

Als je bij het horen van ombre alleen nog maar dacht aan trendy kapsels, dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Het ombre-thema wordt steeds populairder in de binnenhuisarchitectuur en waarschijnlijk is dat voor niemand een verrassing. Een dergelijke ton-sur-ton kleurovergang ziet er buitengewoon interessant uit en kan zelfs het meest sombere interieur transformeren. Daarom konden we behang ombre zeker niet negeren. We hebben een aparte collectie voor deze patronen samengesteld om onze klanten de mogelijkheid te geven deze opvallende en stijlvolle wanddecoratie aan te schaffen. Bekijk alle producten om met eigen ogen te zien dat ze jouw aandacht waard zijn. Behang met ombre effect is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Tussen onze suggesties zul je zeker iets vinden wat bij je in de smaak valt - of je nu een decoratie in zachte of intensieve kleuren nodig hebt. Wij richten ons op variatie, maar ook op soliditeit. Duurzaamheid is één van de belangrijkste pluspunten van behang ombre.


 

Ombre behang

Vraag je jezelf af in welke interieurs behang ombre het beste zal passen? Dit is een moeilijke vraag, want een gekozen ontwerp zal zowel een modern als een traditioneel ingericht interieur verfraaien. Muurbehang ombre wordt vaak gebruikt in interieurs in Scandinavische, vintage, maar ook in scandi boho, eclectische of zelfs glamour stijl. Houd niet vast aan starre regels, maar experimenteer - je kunt er verzekerd van zijn dat je een uniek effect zult verkrijgen. In het bimago aanbod vind je uniek ombre behang. Alle patronen selecteren we zorgvuldig, daarom zijn we er zeker van dat we originele decoraties aanbieden. We leveren de producten op rollen die je gemakkelijk kunt aanpassen en versnijden, mocht dit nodig zijn. De categorie behang ombre zal je inspireren om dingen te veranderen en bewijst dat je geen grote verbouwing nodig hebt om je interieur op te frissen en een ander karakter te geven.

Behang ombre blauw

Wanneer je het bimago aanbod verkent zul je merken dat ombre behang in verschillende kleuren verkrijgbaar is. We concentreren ons op esthetisch verantwoorde combinaties en trendy tinten. Eén van de producten die op dit moment het meest wordt besteld is behang ombre blauw. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je kamer er koud en ongezellig door zal worden. Als je goed kijkt naar de decoratie zul je zien dat het een zeer aangename blauwtint is. Dit soort behang past goed bij bijv. een maritieme inrichting. Als je op zoek bent naar iets rustigers dan zal misschien het behang ombre grijs bij je in de smaak vallen. Breng dit behang aan op de muur en je zult snel verliefd worden op het veranderde interieur. We hebben nog veel meer andere kleuren in ons assortiment, dus maak je geen zorgen, je zult ongetwijfeld een ontwerp vinden dat volledig aan jouw wensen en smaak zal voldoen. Vergeet bij het plaatsen van je bestelling niet aan te geven in welk type decoratie je geïnteresseerd bent. Vliesbehang is één van de beschikbare oplossingen, de tweede is een zelfklevende variant.

Muurbehang ombre

Het ruime aanbod aan motieven is niet de enige reden om van het bimago aanbod gebruik te maken. Een andere reden is de garantie van hoge kwaliteit en duurzaamheid van de wanddecoraties. Behang ombre is, net als alle andere behangsoorten, zorgvuldig beschermd tegen de gevolgen van schadelijke externe factoren, met name van UV-straling. Bovendien is het niet gevoelig voor verschillende soorten mechanische beschadigingen, die zowel tijdens het behangen als later, bijvoorbeeld bij het schoonmaken van de kamer, kunnen optreden. Maak je je zorgen dat je de muur niet zelf kunt behangen? Geen zorgen! Veel klanten bevestigen dat het geen probleem is om een metamorfose zonder professioneel team uit te voeren. Met een beetje geduld zul je in staat zijn een perfect resultaat te bereiken waar je nog lang plezier van zult hebben. Het ombre motief is perfect voor de woon- en slaapkamer, of het nu je eigen slaapkamer betreft of die van je kind of tiener. Met dit behang kun je ook met succes je studeerkamer, gang, keuken of eetkamer decoreren. Vanwege de elegante motieven worden deze decoraties ook aanbevolen voor kantoren, cafés, schoonheidssalons en soortgelijke plaatsen waarin de aankleding van het interieur een belangrijke rol speelt. Het ombre motief op de muur is dermate opvallend dat er niet veel accessoires aan hoeven worden toegevoegd. Het behang is op zichzelf een geweldige decoratie die de aandacht op zich zal vestigen.