inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Behang vogels

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Flamingo
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Mijn kleine dierentuin
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Klaprozenweide
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Cranes in Flowers
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Blauwe oosterling
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Kudde flamingo's
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Dieren aquarelleren
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Cute Princess
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Forest Birds
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Lost Feather
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Mei vogels
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Betoverde papegaaien
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Vogels in de wei
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Flamingo's en takjes
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Singing Birds
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Golden Feathers
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Colourful Zoo
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Flight of hummingbirds
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Free Birds
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Pilgrims of the Sky
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Morning song
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Embodiment of evil powers
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Luister je graag naar zingende vogels? Of ben je een fervent ornitholoog? Verfraai jou kamers met vogelbehang! Op bimago vind je decoraties met vogels gevonden in Polen, maar ook met exotische soorten - pelikanen en kleurrijke toekans, waarmee je je gedachten naar verre uithoeken van de wereld kunt verplaatsen. Welk thema je ook kiest, vogelbehang, flamingobehang of papegaaibehang brengt je dichter bij de natuur! Behang met vogels van bimago zal zowel goed werken in moderne interieurs als in meer klassieke arrangementen.

Behangvogels: flamingo's, uilen, papegaaien en andere motieven

Behangem uit de vogels collectie verbergt een grote verscheidenheid aan motieven, ontwerpen en kleuren. In ons rijke aanbod vind je de meest modieuze kleuren en inspiraties die met succes een elegante woonkamer, minimalistische slaapkamer, modern kantoor en originele kinderkamer zullen versieren. Als je van vogels en ongewone wanddecoraties houdt, dan kun je met bimago-producten het hele huis decoreren. Inspiraties uit de natuur en modieuze kleuren zijn de kenmerken die patronen in deze categorie kenmerken. Onder hen kunnen flamingo'sbehang zijn met een roze, modieus kleuraccent. Ontwerpen met zwaluwen of adelaars zijn op hun beurt elegante, zwart-witte patronen gewijd aan interieurliefhebbers in dit kleurenschema. Ons aanbod omvat ook behang met uilen - u vindt patronen voor zowel de kinderkamer als elegante ontwerpen die ideaal zijn voor de woonkamer. Papegaaien zijn een andere vogels die we op het behang vonden. Exotische, levendige kleuren zien er geweldig uit op wanddecoraties. Behang met toekans, pelikanen en kolibries heeft ook prachtige kleuren. Bekijk ongebruikelijke achtergronden met vogels en vogels in de bimago-collectie.

Lees meer Minder

Flamingo's behang - een vleugje exotisme in je interieur

Moderne inspiratie en modieuze, exotische thema's hebben geresulteerd in het creëren van prachtige wallpapers met flamingo's. Het roze verenkleed van deze vogels in combinatie met contrasterende kleuren zijn buitengewoon opvallende ontwerpen. Deze combinatie van kleuren is ideaal voor moderne glamourinterieurs. Door de rijke versiering zal dit patroon zeker de dominante decoratie in de kamer worden. Als je de overvloed aan decoraties niet wilt overdrijven, raden we aan flamingo's alleen op het behang op één van de muren te plaatsen en de andere in een vergelijkbare kleur te schilderen. Hierdoor bepalen we het centrale decoratieve punt in de kamer. Behang met flamingo's kan naast meubels worden geplaatst, maar we raden aan om geen andere wanddecoraties zoals schilderijen of foto's in de omgeving op te hangen. Als u zich aan deze regels houdt, wordt het behang met flamingo's op de juiste manier belicht en wordt het interieur niet overweldigd.

Uilenbehang niet alleen in de kinderkamer

Kleurrijke uilen op het behang is een charmante muurdecoratie die prachtige, levendige kleuren in de kinderkamer brengt. Een repetitief patroon met de kleurrijke silhouetten van deze vogels zal een prachtige decoratie in de kamer zijn. Als je jezelf ook graag omringt met deze dieren, dan kan uilenbehang een woonkamerdecoratie worden. In onze collectie vind je niet alleen kinder, maar ook modernere designs met een vogelmotief. Zwart-witte uilen zijn een ideale achtergrond voor arrangementen in elke stijl. Zowel in een minimalistisch als glamoureus interieur zullen uilen op het behang het geheel harmonieus aanvullen.

Papegaaien, pauwen, toekans en kolibries - behang met exotische vogels

Interieurs geïnspireerd door het exotische hebben een grote groep bewonderaars. Een kamer vol levendige kleuren stimuleert actie en heeft een positieve invloed op ons. Als u geïnteresseerd bent in moderne en exotische interieurontwerpen, dan moet u wanddecoratie met exotische vogels overwegen. Kleurrijk en elegant behang met papegaaien, pauwen of toekans zorgt voor een originele stijl. Elk van deze wezens heeft symbolische eigenschappen waaraan ze zijn verbonden. Papegaaienbehang zijn leuke ontwerpen die perfect zijn voor zowel een kinderkamer, een tiener als de woonkamer. Een grappig, kleurrijk thema zorgt voor een positieve sfeer in het interieur. Pauwbehang zijn elegante ontwerpen geïnspireerd op de prachtige kleuren van pauwenveren. Als u op zoek bent naar opvallende decoraties, zal dit ontwerp zeker aan onze verwachtingen voldoen. Pelikaanbehang is een knipoogpatroon, niet alleen gereserveerd voor de tienerkamer. Het interieurontwerp met een ornament dat een glimlach oproept, is perfect voor een studentenflat of een origineel kantoor. In onze collectie waren er toekanbehang, waarop hun verbazingwekkende charme werd gegeven. Kleurrijke jungle decoratie zal liefhebbers van arrangementen geïnspireerd op tropische natuur zeker aanspreken. Kolibries zijn andere vogels op bimago-achtergronden - als je onder de indruk bent van hun gratie en exotische kleuren, zul je deze wanddecoraties zeker niet onverschillig passeren. Voer verbluffende kleuren in met behang van kleurrijke vogels zoals papegaaien, kolibries, toekans en pauwen. In deze collectie vind je stijlvolle en modieuze decoraties die perfect zijn voor elk interieur.

Zwaluwen, adelaars en uilen op achtergronden geïnspireerd door de lokale natuur

Niet alleen exotische, maar ook Poolse vogels hebben hun plaats in onze behangcollectie. Deze patronen worden gekenmerkt door meer ingetogen kleuren, maar ze zijn net zo interessant als flamingo's of papegaaien. Achtergronden met zwaluwen zijn minimalistische, bescheiden kleuren die geweldig staan in de slaapkamer. Zo'n patroon zorgt voor een harmonieus arrangement in de kamer waarin we ontspannen. Behang met adelaars is op zijn beurt een aanbod voor liefhebbers van gedurfdere decoraties. Dit patroon wordt aanbevolen voor een tienerkamer, kantoor of kinderkamer.