inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Behang kranen

Sorteren

Sorteer op

Behang Cranes in Flowers
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Blauwe oosterling
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Ben je op zoek naar een unieke decoratie die jou interieur karakter en originaliteit zal geven? Kranen behang van bimago zijn gedurfde decoraties met expressieve kleuren die zich zullen bewijzen in een open eetkamer, ruime woonkamer en slaapkamers ingericht in een moderne stijl! In Japan wordt de kraanvogel beschouwd als een symbool van een lang leven, zuiverheid, geluk en vrede. De kraan symboliseert ook een positieve verandering. Misschien is het een teken van het veranderen van het interieur in behang met kraanmotief?

Behang kraanvogel

De kraanvogel wordt gerekend tot de groep van grote vogels en maakt op veel mensen indruk. De vogel wordt ook vaak beschouwd als symbool van de naderende lente en roept daarom aangename en positieve associaties op. Onder meer om deze reden is behang kraanvogels een interessante wanddecoratie waarvan men moeilijk de ogen kan afhouden. We verzekeren je ervan dat je na plaatsing van het behang op je muur niet meer zult klagen dat je interieur ouderwets en niet elegant genoeg is. Blader zorgvuldig door de hele bimago collectie en je vindt ongetwijfeld het muurbehang kraanvogels waar je van droomt. Ons assortiment zal je zowel met de verscheidenheid van ontwerpen als qua kleurkeuzes verrassen. We hebben passende voorstellen voor liefhebbers van zowel klassieke, moderne en gedurfde toepassingen. Als je droomt van een modieus interieur dan is behang kraanvogel een goed idee.


 

Behang met kraanvogels

Behang met kraanvogels zal ongetwijfeld iedere ruimte verfraaien. Onze klanten kiezen er meestal voor om dit behang in de woon- of slaapkamer aan te brengen, dat wil zeggen in de interieurs waar zij de meeste tijd in doorbrengen. Overigens kan het behang met kraanvogels ook gebruikt worden in andere delen van je huis, zoals in de eetkamer, studeerkamer of de slaapkamer van een kind of tiener. Er zijn vele manieren om dit soort motieven te gebruiken. Aangezien je eigen verbeeldingskracht de enige is die je beperkingen oplegt hoef je jezelf echt nergens zorgen over te maken. Bovendien is het niet nodig om alle vier de muren te behangen om een mooi effect te verkrijgen. Beperk jezelf tot één of twee muren en je zult merken dat dat een goede keuze is. Het kraanvogels behang op de afbeelding vormt een sterk interieuraccent, daarom hoef je er niet veel extra accessoires aan toe te voegen. Je zult erin slagen een elegante en sfeervolle ruimte te creëren waarin alle leden van het huishouden zich op hun gemak zullen voelen.

Kraanvogels behang

Ons behang kraanvogels wordt vooral gekenmerkt door de zeer goede afwerking. Door met dit behang de muren in je huis te decoreren kun je er verzekerd van zijn dat je pas een nieuwe interieurmetamorfose zult uitvoeren op het moment dat je uitgekeken raakt op de huidige inrichting. Het behang dat bimago aanbiedt is niet alleen bestand tegen mechanische beschadigingen. De prints zijn UV safe, wat betekent dat ze niet vervagen of beschadigd raken bij blootstelling aan zonlicht. Als het behang vuil wordt kun je het gemakkelijk met een vochtige doek afnemen. Zoals je ziet is niet alleen het behangen met onze decoraties een fluitje van een cent. De verzorging ervan zal even gemakkelijk zijn, wacht daarom niet langer met het vernieuwen van je interieur. Verander je huis met een klein beetje van onze hulp, laat je dromen van modieuze en esthetische interieurs werkelijkheid worden. Geef bij het plaatsen van je bestelling aan in wel type decoratie je geïnteresseerd bent. Onze ontwerpen zijn niet alleen verkrijgbaar als vliesbehang, maar ook in een zelfklevende versie.

Muurbehang kraanvogels

Kraanvogels zijn vogels met een uitgebreide symboliek. Ze worden o.a. geassocieerd met hoop, trouw en oprechtheid, maar ook met waakzaamheid. Bovendien worden hen vaak menselijke eigenschappen toegedicht, in het bijzonder oplettendheid, maar ook een zekere hoogmoed. Als je gefascineerd bent door deze vogels dan is behang met kraanvogels een decoratie die perfect bij jou past. Het behang is op zichzelf origineel genoeg, je zult niet veel snuisterijen nodig hebben om je interieur er goed uit te laten zien. Het behang is in veel verschillende kleurvarianten terug te vinden in ons aanbod. We zorgen op deze manier voor verscheidenheid, omdat we het voor iedereen gemakkelijk willen maken om een ontwerp te kiezen dat past bij de stijl van het interieur. We hebben interessante suggesties voor ruimtes in de stijlen glamour, oriëntaals, Scandinavisch en veel meer. Behang kraanvogel vindt steeds vaker zijn weg naar ruimtes met een commerciële of dienstverlenende functie, zoals cafés en restaurants. De verklaring hiervoor is eenvoudig; dankzij dit behang krijgt ieder interieur een elegante, stijlvolle en onberispelijke look. Behang van bimago is niet alleen gemakkelijk aan te brengen, maar ook bijzonder praktisch. Je kunt er snel kleine onvolkomenheden in de muur mee verdoezelen. Daarnaast gebruiken we geurloze toners bij het printen, zodat ze volkomen veilig zijn voor volwassenen en voor kinderen.