Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
Zomeruitverkoop tot 70% Aanbieding geldig tot 2021/06/30 Bekijk

Behang met honden

Filters

Filters

Type

Kleur

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

-30% Behang Dog Yoga Behang Dog Yoga
vanaf
€ 27,29
€ 39,00
-30% Behang Funny Puppies Behang Funny Puppies
vanaf
€ 27,29
€ 39,00
-30% Behang Dog in the Snow Behang Dog in the Snow
vanaf
€ 27,29
€ 39,00
-30% Behang Winged Dogs Behang Winged Dogs
vanaf
€ 27,29
€ 39,00
-30% Behang Spotted Dogs Behang Spotted Dogs
vanaf
€ 27,29
€ 39,00
-30% Behang Tracker Dog Behang Tracker Dog
vanaf
€ 27,29
€ 39,00
-30% Behang Funny Border Behang Funny Border
vanaf
€ 27,29
€ 39,00
-30% Behang Zoo in the lens Behang Zoo in the lens
vanaf
€ 41,30
€ 59,00

Behang met honden in een elegant interieur

Als je jezelf graag omringt met dieren, dan is de collectie Hondenbehang perfect voor jou. Vanaf nu kun je de afbeelding van je trouwe viervoeter aan de muur hangen. Onze ontwerpers hebben een collectie gemaakt met deze dieren en we garanderen dat het niet alleen hondenliefhebbers zal bekoren. Hondensilhouetten als herhalend patroon is een origineel en modern patroon. Deze producten bewijzen dat het eerder gereserveerde thema voor kinderkamers ook in de woonkamer of op kantoor gebruikt kan worden. Zwart-wit of gekleurd - in de bimago-winkel vindt u honden op achtergronden in vele kleuren . Bekijk de geweldige collectie wanddecoraties en vind een manier om van je interieur een make-over te maken.

Lees meer Minder

Minimalistische hondenbehang

Minimalistisch interieurdesign is de laatste jaren enorm populair geworden. Gematigde kleuren en details maken de kamer ruimer. Geen wonder dat het voor de eigenaren van kleinere kamers de perfecte stijl is. Minimalisme kan echter op verschillende manieren worden geïntroduceerd. De besparing van formulieren in de apparatuur kan worden doorbroken met een iets andere decoratiestijl. Achtergronden met honden die alleen uit silhouetten bestaan, passen perfect bij het minimalistische interieur . Een herhalend patroon in gedempte kleuren kan slechts een fragment van de muur versieren - hierdoor krijgen we een moderne uitstraling. Minimalistisch behang honden is een muurdecoratie die het interieur op een interessante manier aanvult. Door de besparing van details ziet zo'n decoratie er geweldig uit in de slaapkamer - een plek waar de minste visuele prikkels zouden moeten zijn . Ook wordt de jeugdkamer een kamer waar origineel behang met honden er goed uit zal zien.

Mopsen en andere favoriete honden op wallpapers

Achtergronden met honden zijn uiterst moderne decoraties, niet alleen ideaal voor hondenliefhebbers. Het moet echter worden toegegeven dat bewonderaars van deze dieren bijzonder blij zullen zijn met zo'n idee van interieurdecoratie. Bovendien zal bimago onder de wallpapers van honden in de galerij hun favoriete ras kunnen vinden. Zo'n ontwerp zal zeker een geweldige toevoeging zijn in elk type kamer. De Franse Bulldog op het behang is een elegante versiering van dit schattige dier . Subtiele kleuren zorgen ervoor dat dit patroon er perfect uitziet in de slaapkamer of kamer van een meisje. Onze collectie bevat ook pug-achtergronden. Deze lieve hond ziet er schattig uit als een kleurrijke decoratie . De hipster-look maakt van de mops een recept voor een originele inrichting van de woonkamer. Voor bastaardliefhebbers hebben we ook wallpapers met hun favoriete type hond. Het originele patroon van hondenkoppen past zowel in een kinderkamer als in de gang. Teckelbehang is op zijn beurt een uiterst elegante decoratie die in het oog springt met kleurrijke details. Zo'n product zal zeker lichtheid toevoegen aan het interieurontwerp. Zwart-witte patronen behoren ook tot de hondenbehang. Minimalistische silhouetten van poedels, mopshonden of puppy's in dergelijke kleuren zien er goed uit in een elegant interieur dat is gedecoreerd in een Scandinavische of minimalistische stijl. Bekijk een verzameling achtergronden met verschillende honden in de bimago-galerij - mopshonden, Franse buldoggen, teckels en meer. Originele wanddecoratie zal zeker het gezicht van uw interieur veranderen.

Schattige hondenbehang in de kinderkamer

Kindvriendelijke interieurs moeten heldere kleuren en leuke decoratieve accenten hebben. Achtergronden met honden voldoen zeker aan deze kenmerken. Dankzij een dergelijke decoratie kunnen we de kamer gemakkelijk inrichten en tegelijkertijd veel ruimte laten voor de lol. Kleurrijk behang met honden ziet er geweldig uit in gezelschap van licht grenen meubels of witte apparatuur. Door het visueel aantrekkelijke patroon van honden hebben we niet meer decoraties nodig in de kinderkamer. De producten bevatten wallpapers met mopshonden, maar ook Franse buldoggen, teckels en puppy's. Hierdoor kan uw kind een decoratie met een favoriet huisdier kiezen voor zijn kamer . Geweldige kleuren en kleine details maken dit behang het belangrijkste decoratieve motief in de kamer. Bekijk de hondenbehang - opvallend en vol positieve energiepatronen met je favoriete huisdieren.