inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Behang Verlichte geur Nr 142828

Behang Verlichte geur Nr 142828

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Illuminated Fragrance" muurschildering

foto muurschildering "Illuminated Fragrance" ui de Botanisch categorie is een goede manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Modern behang "Illuminated Fragrance" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Illuminated Fragrance foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: natuur, planten, bloemen, trends en in bloei.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Illuminated Fragrance"? We raden u aan om fotobehang "Illuminated Fragrance" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Popular kleur van "Illuminated Fragrance" fotobehang is bont. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een kamer met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Illuminated Fragrance" zal het zelfs kleurenpalet in uw interieur verbazen. Modern behang "Illuminated Fragrance" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Illuminated Fragrance" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Illuminated Fragrance" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als waterbestendig behang "Illuminated Fragrance" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten uitstekend versieren, de muur bij de douchecabine of de hal.

full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Zonder gebruik van schoonmaakmiddelen, met een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE