inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Behang Tropische bloemen (rood) Nr 108511

Behang Tropische bloemen (rood) Nr 108511

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Tropical Flowers (Red)" fotobehang

foto muurschildering "Tropical Flowers (Red)" ui de Botanisch categorie is een goede manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Behang "Tropical Flowers (Red)" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Tropical Flowers (Red) foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: natuur, planten, bloemen, bladeren, tropisch en oerwouden.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Tropical Flowers (Red)"? We raden u aan om fotobehang op maat "Tropical Flowers (Red)" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Popular kleur van "Tropical Flowers (Red)" fotobehang is groen. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een interieur in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Tropical Flowers (Red)" zal het zelfs kleurenpalet in uw woonkamer verbazen. Behang "Tropical Flowers (Red)" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Tropical Flowers (Red)" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Tropical Flowers (Red)" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als waterbestendig behang "Tropical Flowers (Red)" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten perfect versieren, de muur bij de douchecabine of de gang.

full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Zonder gebruik van schoonmaakmiddelen, met een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE