inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Modern behang Ruisende warmte Nr 143398

Modern behang Ruisende warmte Nr 143398

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Rustle of Heat" fotobehang

fantastische fotobehang "Rustle of Heat" ui de Botanisch categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Behang "Rustle of Heat" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Rustle of Heat foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: natuur, planten, bloemen en bladeren.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Rustle of Heat"? We raden u aan om fotobehang op maat "Rustle of Heat" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Prevalent kleur van "Rustle of Heat" foto muurschildering is bont. Het maakt uw muurdecoratie perfect in een interieur met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode foto muurschildering "Rustle of Heat" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer of woonkamer verbazen. Behang "Rustle of Heat" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Rustle of Heat" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Rustle of Heat" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als waterbestendig behang "Rustle of Heat" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten perfect versieren, de muur achter het bad of de douche of de hal.

full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Zonder gebruik van schoonmaakmiddelen, met een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE